Ce tatuaje preferă constănţenii

Data publicării:
tatuaje 20041212-36863

Filip a lucrat trei ani în saloane de tatuaj din Suedia unde a făcut schimb de experienţă şi a învăţat meserie de la cei mai buni artişti de tatuaj scandinavi. Românul a învăţat că de mult timp, tatuajele simple și desenele șablon, precum o literă chinezească neînțeleasă și aleasă la întâmplare, nu mai sunt o opţiune pentru occidentali. Însă tot mai mulţi clienţi constănţeni vor tatuajele pe care le afişează starurile fotbalului la posturile de televiziune.

Fillip încercă să îşi educe clienţii şi să găsească împreună cu ei un tatuaj care să îi reprezinte

Acum ucenicul din ţările nordice şi-a deschi un salon în Constanţa şi încearcă să aducă arta pe care a învăţat-o în Suedia acasă pe litoral românesc. Misiunea lui este una grea, mulţi cosntănţeni nu vor să rişte, să încerce ceva nou şi alţii îşi doresc un tatuaj dar el este frică să l facă. Filip are însă parte și de o clintelă care s-a educat singură tot în străinătate.

Tatuajul, una dintre cele mai vechi forme de artă din lume. răspândită în fiecare ţară şi inspirată din toate culturile şi tradiţiile tuturor popoarelor poate oferii sute de miii de modele diferite de desene .Dar unii oameni nu se vor complica și nu-și vor face face decăt un tatuaj purtat de o vedetă și copiat de toată lumea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri