Gustările au fost pregătite dis-de-dimineaţă. Bucătarii au avut grijă să folosească numai ingrediente ecologice. Chiar şi pâinea a fost comandată special de la brutărie, fără amelioratori şi conservanţi.
"În preţul unei pungi de cipsuri plăteşti şi tot departamentul de marketing şi multe alte departamente. Aici, departamentul de marketing e mama, care oricum face asta pentru tine. Dacă ajungem la 30 de ani să cunoaştem doar gustul sării, e destul de grav şi de trist pentru noi, pentru sănătatea noastră. Şi de aceea e bine să ştim de mici ce e busuiocul, ce e rozmarinul, ce e tarhonul şi la ce e bun el", spune Adi Hădean.
Bineînţeles, bucatele au fost mâncate pe nerăsuflate de copii.
Renumitul bucătar clujean nu este la primul său proiect de educaţie culinară. În perioada 2011-2012, acesta i-a învăţat pe copiii de la cinci grădiniţe din Cluj-Napoca cum să mănânce sănătos, în cadrul unui program numit "Farfurii curate".