Gabriel Ungurean a învăţat tainele dulciurilor în Italia, iar acum s-a întors în România unde şi-a deschis propria lui afacere într-o aşa numită ,,căsuţă cu migdale". Aici, tânărul originar din Timişoara, pregăteşte migdale, nuci, alune, dar şi arahide pralinate după reţete mediteraneene.
Pralinele proaspăt pregătite de Gabriel ajung apoi pe mâinile lui George, cel care se ocupă de promovarea lor în faţa clienţilor.
"Avem diverse sortimente pralinate, începând de la caju, alune de pădure, migdale, nuci, arahide. Putem face mixuri din toate sortimentele, dar depinde de fiecare sortiment", ne povesteşte Gabriel Ungurean.
Indiferent de anotimp, migdalele se vând ca pâinea caldă, spun investitorii, care vin, în fiecare zi, cu drag la locul de muncă.
Gabriel şi George mută căsuţa lor cu migdale, an de an, la zeci de evenimente sezoniere sau târguri gastronomice din toată ţara.