O surpriză și o calificare logică

„Am vrut să văd la lucru unii dintre copii, dintre juniori, care vin la antrenamente de la echipa a doua. Am crezut că totuși profită de acest moment, din păcate s-a întâmplat ce s-a întâmplat și e o victorie importantă dorită mai mult de echipa de nivel inferior”, a spus, la final, Roland Nagy, antrenorul UTA-ei.
„Am crezut în calificarea asta, dar trebuie să recunoaștem că e surprinzător faptul că am ajuns cu o echipă mică să jucăm în 16-imile Cupei României. Eu am mai trecut prin așa ceva, acum un an, am jucat cu Viiotrul Constanața în aceeași fază”, a declarat și Cosmin Stan, antrenorul celor de la Mama Mia Becicherecu Mic.
Duelul de lângă gara mare a început cu 10 minute mai târziu, după ce jucătorii gazdelor au protestat cu privire la arbitrajele de care au avut parte în cele 5 etape din liga a treia.
„Protestul a fost pentru a atrage atenția asupra lucrurilor nefirești care se întâmplă în fotbalul românesc, împotriva greșelilor voite ale arbitrilor. Mă aștept în orice moment să se ia măsuri și din partea conducerii noastre împotriva mea, pentru că eu am inițiat acest protest”, a adăugat Stan.
În schimb, ASU Politehnica a revenit cu succes pe Știința, acolo unde a trecut, la pas, de Șoimii Pâncota, codașa ligii secunde. Gazdele au învins cu 6-1, într-un meci în care Sorin Brîndescu a trimis pe teren mai mulți jucători care au bifat mai puține minute în acest sezon. Cătălin Bădăuță, cu un hattrick, a fost omul meciului. Pe lista marcatorilor s-au mai trecut Patrick Niță, Bogdan Dănăricu și Denis Băban - aflat la primul meci în tricoul alb-violet. Cele două formații timișene își vor afla adversarii mâine, de la ora 18, când va avea loc tragerea la sorți a următoarei faze, fază în care vor intra în urnă și cel 14 prim-divizionare.
Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News
Stocarea și/sau accesarea informațiilor de pe un dispozitiv. Utilizarea profilurilor pentru selectarea conținutului personalizat. Dezvoltarea și îmbunătățirea serviciilor. Măsurarea performanței reclamelor. Utilizarea profilurilor pentru selectarea publicității personalizate. Crearea profilurilor de conținut personalizat. Crearea profilurilor pentru publicitate personalizată. Măsurarea performanței conținutului. Înțelegerea publicului prin statistici sau combinații de date din surse diferite. Utilizarea de date limitate pentru a selecta publicitatea. Utilizarea datelor limitate pentru a selecta conținutul. Date precise de geolocație și identificarea prin scanarea dispozitivului.