Spectacol de Ignat pentru turiştii de la Băile Felix: Vor urmări procesul complet prin care porcul ajunge pe masa de Crăciun
Data publicării:
Tăiatul porcului devine spectacol pentru turişti. Hotelierii de la Băile Felix s-au gândit să le arate celor care le trec pragul cum ajung bucatele pe masa de Crăciun.
Pe drumul care leagă camerele de odihnă de centrul SPA, măcelarii îşi vor pregăti sculele şi vor sacrifica un porc în mod tradiţional. De la pârjolire şi la spălarea porcului, până la tranşare, toate etapele vor putea fi urmărite îndeaproape de cei dornici.
Surpriza este inclusă în programul de Crăciun pe care hotelierii l-au pregătit pentru a atrage turiştii.
Primele produse degustate vor fi şoricii şi urechile, iar apoi, din restul porcului va fi pregătită o friptură savuroasă care va fi servită la cina din Ajunul de Crăciun.