Sănătatea în bucate | Plăcintă și supă cremă cu sparanghel Data publicării: 14.05.2016 15:11 Placintă cu sparanghel: aluat - o măsură apă, 1/2 măsură ulei, un praf de sare, făină; umplutură - sparanghel, cartofi, brânză, spanac, ouă, praz, smântână. Supă cremă de sparanghel: sparanghel, smântână, ceapă, păstârnac, usturoi, unt, ulei, mazăre, apă.Mai multe detalii aflați din materialul video. Etichete: sanatatea in bucate marius tudosiei placinta video sparanghel supa crema Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News Top Citite 1 Nord-coreenii răniți în Kursk și spitalizați în Moscova se numără cu vagoanele de tren... 2 Cel puțin 5 morți și peste 200 de răniți, în atacul de la Piața de Crăciun din Magdeburg... 3 Cum pot românii să-și facă analizele medicale gratuit. Lista investigațiilor anuale care... 4 Mesajele soldaților ruși către cei dragi, înainte să moară. „Există deja un munte de... 5 Influencerul Makaveli, amenințări din Parlament cu limbaj suburban: „Ascundeți-vă...