Sănătatea în bucate | Plăcintă și supă cremă cu sparanghel Data publicării: 14.05.2016 15:11 Placintă cu sparanghel: aluat - o măsură apă, 1/2 măsură ulei, un praf de sare, făină; umplutură - sparanghel, cartofi, brânză, spanac, ouă, praz, smântână. Supă cremă de sparanghel: sparanghel, smântână, ceapă, păstârnac, usturoi, unt, ulei, mazăre, apă.Mai multe detalii aflați din materialul video. Etichete: sanatatea in bucate marius tudosiei placinta video sparanghel supa crema Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News Top Citite 1 Europarlamentar finlandez: SUA ne-au dat trei săptămâni să ajungem la un acord asupra... 2 Ce ar însemna pentru România retragerea NATO „pe aliniamentul din 1997”, așa cum cere... 3 Cristian Diaconescu explică cerințele Rusiei care vizează România. „Demersuri serioase... 4 Spionajul militar ucrainean anunță că Rusia pregătește o acțiune specială peste doar... 5 Elon Musk îl face „tiran” pe Marian Enache, președintele Curții Constituționale a...