Proprietarul cofetăriei spune că s-a inspirat dintr-un joc pe calculator, Angry Birds. Şi a trecut la treabă.
„Peste tot vedeam ouă mici, ouă medii. Şi m-am gândit să fac ceva ciudat, care să atragă atenţia şi să arate cât de interesant poate fi Paştele cu un ou atât de mare”, povesteşte Lamia Jacobs, proprietarul cofetăriei.
Oul gigant este preparat din ciocolată neagră din Venezuela, numită criollo. A fost pregătit de maeştri ciocolatieri de la Paris.
„Munca în sine, să pregăteşti frunzele, şi păsărelele, şi copacul... Toate acestea trebuie făcute. Sunt patru zile de lucru pentru doi oameni. opiii, aţi văzut cum fiecare când intră, exclamă "O, Doamne, îmi doresc oul acesta". Asta ne face fericiţi, să vedem că sunt interesaţi, iar părinţii par şi ei fericiţi”, adaugă Lamia Jacobs.
Şi celelalte produse expuse, mai ales iepuraşii, se bucură de multă atenţie din partea copiilor, îndeosebi acum, în perioada de Paşte.