În timp ce ne pregătesc un desert ideal pentru un weekend cu familia sau prietenii, „maeştrii bucătari” vorbesc şi despre ideea acestei afaceri, despre cum au găsit reţeta câştigătoare şi mai ales despre cum s-a născut Cheesecake România.
Pasiunea pentru cheesecake a venit de peste mări si ţări. „Am petrecut o vară în Statele Unite, acum 7 ani, unde am mâncat prima dată cheesecake, în restaurantul unui hotel de 4 stele în care lucram. Am rămas fascinată de gustul delicat şi textura cremoasă. Atunci am decretat “cheesecake-ul” ca fiind prăjitura mea preferată, deşi până atunci prăjiturile nu se numărau printre micile plăceri ale vieţii mele”, spune Ioana Oncioiu.
În 2011 a apărut deci primul amestec perfect de gust autentic şi sănătate care i-a adus pe cei doi invitaţi în platoul „Sănătatea în bucate”, unde, alături de Marius Tudosiei, ne dezvăluie secretele bucătăriei americane.
Reţeta completă a unui delicios cheescake poate fi urmărită duminică, 6 octombrie, de la ora 12.30 pe Digi24.