În lupta cu cancerul Shannen Doherty a fost tot timpul optimistă. "Dylan și Brenda sunt în sfârșit împreună"

Data actualizării: Data publicării:
Shannen Doherty Luke Perry
Foto: Profimedia

În urma decesului lui Shannen Doherty la vârsta de 53 de ani, fanii s-au adunat pe rețelele de socializare pentru a reacționa la veste. Mulți au căutat, de asemenea, ultima postare pe social media a actriței din serialul „Beverly Hills, 90210”. Au descoperit că aceasta fusese pusă cu doar câteva săptămâni înainte de a muri, în urma unei lungi lupte cu cancerul la sân.

Ultima postare pe Instagram a lui Doherty a fost pe 25 iunie, când a distribuit un clip din podcastul Let's Be Clear With Shannen Doherty. În videoclip, ea a discutat despre planul de tratament al cancerului.

"Nu am nicio idee cât timp voi face chimioterapie", a recunoscut ea. "Nu am nicio idee dacă va fi trei luni sau dacă va fi șase luni. Sau, dacă ... dacă după trei luni nu funcționează, dacă vom schimba din nou."

"Și este înfricoșător. Este ca un mare apel de trezire", a recunoscut ea.

Însă nicio clipă artista nu și-a pierdut optimismul "În același timp, trebuie să spun că există și ceva pozitiv. Structura moleculară a celulelor mele canceroase s-a schimbat recent, ceea ce înseamnă că există mult mai multe protocoale pe care le pot încerca."

Lupta cu cancerul

În 2015, actrița din a fost diagnosticată cu cancer la sân. A fost supusă chimioterapiei, radioterapiei și operației și a intrat în remisie în 2017.

A fost permanet susținută de prietenul ei din film Luke Perry (Dylan).

În martie 2017, el a declarat că admiră modul în care Doherty a gestionat lupta sa cu cancerul la sân.

"Este curajoasă, este o luptătoare", a declarat el pentru Us Weekly. "Ea este în inima mea și mă gândesc la ea. Shannen a profitat de ocazie pentru a crește gradul de conștientizare și a lăsa pe toată lumea să știe că, acum, cancerul la sân este încă o problemă. Profit de această ocazie pentru a-i transmite dragostea mea".

În martie 2019 Luke Perry moare din cauza unui AVC masiv. Avea doar 52 de ani, adică un an mai puțin decât Shannon, la moartea ei.

"Sunt în stare de șoc. Cu inima frântă. Devastată de pierderea prietenului meu", a spus atunci Shannen Doherty. "Am atât de multe amintiri cu Luke care mă fac să zâmbesc și care sunt pentru totdeauna imprimate în inima și mintea mea. Luke a fost un om inteligent, liniștit, umil și complex, cu o inimă de aur și un izvor nesfârșit de integritate și iubire. Acea conexiune pe care am avut-o cândva a rămas intactă."

"Există un fel special de dragoste pe care o ai unul pentru celălalt atunci când experimentezi călătoria pe care am făcut-o în 90210 și, desigur, viața în general", a continuat ea. "Luke și cu mine lucram la idei de show pentru noi. Am vrut să lucrăm din nou unul cu celălalt și să creăm ceva special și semnificativ pentru fanii noștri în această etapă a vieții noastre... Îmi va fi dor de el în fiecare zi. Fiecare minut. Fiecare secundă".

Curând, și problemele actriței se vor înmulți

Din păcate, cancerul ei a revenit în stadiul 4; ea a anunțat recidiva în timpul unei apariții în 2020 la Good Morning America.

Până în ianuarie 2023, cancerul a făcut metastaze la creier. Doherty a fost supusă unei intervenții chirurgicale pentru a îndepărta tumoarea din cap.

"Dylan și Brenda sunt în sfârșit împreună"

În comentariile ultimei postări Doherty pe social media, fanii au reacționat la moartea ei. Un utilizator Instagram a scris: "Ai dus cea mai grea luptă și ai făcut-o atât de mult timp, mulțumesc pentru tot ce ne-ai dat Shannen, ai fost copilăria noastră. Te poți odihni acum, odihnește-te în pace înger".

Un alt fan a comentat: "Dylan și Brenda sunt în sfârșit împreună", făcând referire la personajele ei și ale lui Luke Perry din 90210.

profimedia-0777266885
Foto: Profimedia

Editor : Sebastian Eduard

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
Ce a ajuns să facă Octavian Bellu după ce s-a retras din gimnastică. Meseria neașteptată pe care o practică...
Digi FM
O pacientă a scăpat de operație, după cinci ore de „zgâlțâieli” pe drumul dintre Sălaj și Brașov
Pro FM
Mihai Bobonete a stârnit hohote de râs cu comentariul la pozele Mădălinei Ghenea: "Sunt neliniștit cu găurile...
Film Now
James Bond, imposibil de recunoscut. Daniel Craig, cu părul lung, în blugi și tricou, departe de imaginea...
Adevarul
Șeful serviciului de informații al armatei ucrainene anunță „schimbări serioase” în blocul de putere al Rusiei
Newsweek
1.100.000 de pensionari iau 500 lei în plus la pensie de la 1 ianuarie. În ce domenii au activat?
Digi FM
Dezvăluiri despre puștiul de 14 ani care a ucis doi colegi și două cadre didactice în SUA. Mama lui fusese...
Digi World
Doi tineri au stat o noapte într-o cameră de hotel cu pereți din sticlă transparentă. Provocarea i-a prins...
Digi Animal World
Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia
Film Now
Puștiul din "Singur acasă" e azi bărbat în toată firea și un tată dedicat. Cât de adorabili sunt copiii lui...
UTV
ABBA ii spune lui Trump sa nu-i mai foloseasca muzica la mitingurile electorale