Fiica transgender a lui Elon Musk face dezvăluiri despre copilăria ei și spune că amintirile miliardarului sunt „complet false” 

Data actualizării: Data publicării:
Vivian Jenna Wilson si Elon Musk
Într-un interviu cu podcasterul canadian de dreapta Jordan Peterson, luni, Elon Musk (dr) a susținut că a fost „păcălit” să semneze documente medicale pentru tranziția lui Wilson (st). Colaj foto / surse foto: Profimedia Images

Vivian Jenna Wilson, fiica transgender înstrăinată a lui Elon Musk, a respins vehement, public prin postări pe platforma Threads, câteva declarații recente pe care le-a făcut tatăl său despre ea. Miliardarul a spus, la începutul săptămânii, că Wilson s-a „născut gay și ușor autist”.

Wilson, care este femeie transgender, a numit joi o poveste pe care Musk a spus-o despre ea pe platforma X „complet falsă”, conform CNN.

Musk a postat luni că Wilson (Xavier) s-a „născut gay și ușor autist” și a adăugat că, în copilărie, „alegea haine pe care să le port, cum ar fi o jachetă și îmi spunea că este „fabuloasă!””.

„Xavier s-a născut gay și ușor autist, două atribute care contribuie la disforia de gen”, a scris Musk pe X.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În răspunsul ei pe Threads, Wilson, în vârstă de 20 de ani, a numit descrierea un stereotip homosexual neadevărat.

„Nu am ales niciodată jachete pe care să le poarte și, cu siguranță, nu le-am numit „fabuloase”. Nu am folosit cuvântul fabulos când aveam patru ani, pentru că, încă o dată aș vrea să repet: aveam patru ani”, a spus Wilson.

Ea a adăugat că Musk nu știe cum era ea în copilărie „pentru că pur și simplu nu era acolo și, în puținul timp în care a fost, am fost hărțuită fără încetare pentru feminitatea și identitatea mea de gen”.

Musk a devenit în ultimii ani din ce în ce mai captivat de politica de dreapta, împărtășind postări și ideologii anti-imigrație, anti-DEI (DEI – diversitate, echitate și incluziune) și anti-trans pe X.

Într-un interviu cu podcasterul canadian de dreapta Jordan Peterson, luni, miliardarul a susținut că a fost „păcălit” să semneze documente medicale pentru tranziția lui Wilson, care s-a întâmplat în timpul pandemiei de Covid-19. După tranziția ei, a spus miliardarul, el „a jurat că va distruge virusul woke”.

Musk a fost anterior criticat pentru comentariile sale anti-trans. El a făcut în mod repetat remarci derogatorii cu privire la pronumele de gen, inclusiv un tweet, acum șters, din decembrie 2020 care spunea „când îl pui în biografia ta”, alături de un desen cu un soldat din secolul al XVIII-lea frecându-și fața cu sânge în fața unui morman de cadavre și purtând o șapcă pe care scria: „Îmi place să oprim”.

Ca răspuns la criticile aduse acestui tweet, Musk a scris pe X: „Susțin absolut transgenderii, dar toate aceste pronume sunt un coșmar estetic”.

Sub conducerea lui Musk, X a anulat protecțiile de siguranță pentru persoanele transgender. Iar Musk a declarat anul trecut cuvântul „cisgender” – care descrie pe cineva a cărui identitate de gen este conformă cu sexul căruia i s-a atribuit la naștere și este adesea folosit în contexte medicale – ca o „insultă” pe platformă, care este afectată automat de restricții de conținut dacă este îndreptată către o altă persoană.

Musk a mai vorbit anterior despre fiica sa, inclusiv în biografia autorizată scrisă de jurnalistul Walter Isaacson și publicată anul trecut. În carte, miliardarul a dat vina pe tranziția fiicei sale în parte pe timpul petrecut la o școală progresivă din Los Angeles.

În 2022, Wilson a solicitat unei instanțe din California să-și schimbe numele și sexul, spunând că nu mai dorește să fie rudă cu tatăl ei „în nici un fel, formă sau formă”. Dar postările din această săptămână marchează cea mai puternică mustrare de până acum față de comentariile lui Musk.

În interviul lui Peterson, Musk a spus că își consideră copilul „mort” după tranziția ei. În postarea sa pe X, Musk a mai spus că Wilson „nu era o fată”.

Wilson a postat un videoclip pe Threads miercuri, clarificând că „este bine și se descurcă bine”.

Și în postările ei de joi, Wilson a spus că este recunoscută legal ca femeie în statul California și că „nu mă preocupă opiniile celor care îmi sunt inferiori”.

Ea și-a încheiat mesajul spunând că Elon Musk ar trebui să „se atingă de niște iarbă”.

Editor : M.I.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
Ce a ajuns să facă Octavian Bellu după ce s-a retras din gimnastică. Meseria neașteptată pe care o practică...
Digi FM
O pacientă a scăpat de operație, după cinci ore de „zgâlțâieli” pe drumul dintre Sălaj și Brașov
Pro FM
Mihai Bobonete a stârnit hohote de râs cu comentariul la pozele Mădălinei Ghenea: "Sunt neliniștit cu găurile...
Film Now
James Bond, imposibil de recunoscut. Daniel Craig, cu părul lung, în blugi și tricou, departe de imaginea...
Adevarul
Șeful serviciului de informații al armatei ucrainene anunță „schimbări serioase” în blocul de putere al Rusiei
Newsweek
1.100.000 de pensionari iau 500 lei în plus la pensie de la 1 ianuarie. În ce domenii au activat?
Digi FM
Dezvăluiri despre puștiul de 14 ani care a ucis doi colegi și două cadre didactice în SUA. Mama lui fusese...
Digi World
Doi tineri au stat o noapte într-o cameră de hotel cu pereți din sticlă transparentă. Provocarea i-a prins...
Digi Animal World
Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia
Film Now
Puștiul din "Singur acasă" e azi bărbat în toată firea și un tată dedicat. Cât de adorabili sunt copiii lui...
UTV
ABBA ii spune lui Trump sa nu-i mai foloseasca muzica la mitingurile electorale