Doc Talk Este important să avem o viață emoțională echilibrată. “Apar conflictele, apar eșecurile, uneori chiar repetate“

Data publicării:
MjE0Jmhhc2g9ZmU1NTA5YTIyYTQ0YTczYTE5MDY2YjE1ZTMxNzc2YjU=.thumb
Este important să avem o viață emoțională echilibrată. “Apar conflictele, apar eșecurile, uneori chiar repetate“

Diana Vasile, psiholog și psihoterapeut, dar și președintele Institutului pentru Studiul și Tratamentul Traumei, a explicat în cadrul podcastului DOC Talk cum ne poate ajuta un terapeut să trecem peste o traumă sau o situație emoțională care ne poate...

00:00
00:00

          

Spotify

          

Apple Podcasts

Diana Vasile, psiholog și psihoterapeut, dar și președintele Institutului pentru Studiul și Tratamentul Traumei, a explicat în cadrul podcastului DOC Talk cum ne poate ajuta un terapeut să trecem peste o traumă sau o situație emoțională care ne poate scoate din funcțiune.

Diana Vasile: “Psihologul nu-ți cunoaște viața ta, dar psihologul este un om care a studiat știința comportamentului, știința gândirii, știința emoțiilor și modul în care ele se leagă.

Când începem să avem dificultăți, aceste emoții, comportamente și gânduri nu se mai aliniază potrivit pentru sine și contextul în care ne aflăm. De aceea apar dificultățile de viață, conflictele și eșecurile, uneori chiar repetate în anumite zone. Psihologul, știind mecanismele psihice, te ajută alături de cunoașterea ta. Cunoașterea personală și cunoașterea de specialitate merg mână în mână și pot genera soluții perfecte pentru tine. Avem nevoie de investire în destigmatizarea serviciilor de sănătate mintală.”

Podcastul întreg poate fi găsit pe YouTube și pe platformele de podcast Spotify și Apple.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

          

Spotify

          

Apple Podcasts
Recomandări doc talk