Donald Trump strânge bani pentru campanie: vinde bucăți din costumul pe care l-a purtat în dezbaterea cu Biden 

G.C. Data publicării:
trump
sursa: shutterstock.com/

Donald Trump lansează o nouă colecție de NFT-uri, iar susținătorii care cumpără 15 sau mai multe vor primi o carte fizică împodobită cu o bucată din costumul pe care l-a purtat la dezbaterea prezidențială împotriva lui Joe Biden din iunie.

Anunțul a fost făcut marți într-un videoclip postat pe platforma Truth Social, relatează The Guardian.

NFT-urile, parte din colecția America First, prezintă 50 de imagini noi cu Trump, inclusiv dansând, ținând bitcoini și multe altele. 

NFT-urile costă 99 de dolari fiecare, a spus el, iar cei care cumpără 15 sau mai multe (la un cost total de 1.485 de dolari sau mai mult) vor primi și un volum fizic.

Susținătorii care cumpără 75 de NFT-uri, la un cost de 7.425 de dolari, vor putea participa la o cină cu fostul președinte la Trump National Golf Club din Jupiter, Florida.

Anunțul nu vine drept o surpriză: fostul președinte a mai lansat și a mai vândut NFT-uri în trecut. 

În 2022, Trump a prezentat prima sa colecție, care includea o imagine cu el în costum de supererou. Cardurile s-au epuizat în mai puțin de o zi, obținând vânzări de 4,5 milioane de dolari.

Trump a monetizat, de asemenea, fotografia sa de la închisoarea din Atlanta, vânzând căni de cafea, tricouri și alte obiecte.