Live

Video Scandal într-un spital din București, după o bătaie cu bâte între două familii. „Au intrat cu furci și săbii, fără nicio reținere”

Data actualizării: Data publicării:

Două familii s-au luat la bătaie pe străzile din Pantelimon, sâmbătă, 21 septembrie, iar scandalul a continuat și la Spitalul Sfântul Pantelimon, unde șase persoane au ajuns pentru îngrijiri medicale. Peste zece persoane au dat buzna în spital, înarmați cu bâte, furci și săbii, a povestit un medic, la Digi24.

Scandalul a început pe străzile orașului Pantelimon, din motive necunoscute. Mai multe persoane s-au lovit cu bâte, iar șase dintre ele au ajuns la spitalul Sf. Pantelimon pentru îngrijiri medicale. Acolo, însă, a continuat scandalul, scrie News.ro. 

Oficialii spitalului au declarat că, în decurs de doar trei-patru minute, oameni cu săbii, furci şi bâte au oprit maşini în faţa porţii spitalului și au intrat în fugă în unitatea medicală, unde i-au căutat pe cei care aveau nevoie de îngrijiri medicale.

„Efectiv au intrat fără nicio reţinere”

„Au intrat cu bâte, cu furci şi cu săbii, din ce am putut vedea în urma analizei imaginilor surprinse de camerele de supraveghere din unitatea de primiri urgenţe. Au fost cam 10-15 persoane care au oprit în faţa porţii spitalului, au coborât în fugă şi efectiv au intrat fără nicio reţinere, fără a putea fi opriţi, în camera de gardă, în căutarea primelor victime, sosite cu mijloace proprii. Au fost foarte agresivi. Din fericire, personalul medical nu a fost agresat fizic, sunt doar foarte speriaţi”, declarat, într-o intervenţie la Digi 24, purtătorul de cuvânt al Spitalului Sfântul Pantelimon, Fiorela Mitoiu, care este şi medicul şef al UPU de la Spitalul Sfântul Pantelimon. 

Medicul a precizat că agresorii „au lovit aparatură, au distrus un birou şi au dat cu bâta într-un calculator. Au ameninţat, au făcut scandal şi au părăsit repede unitatea de primiri urgenţe pentru că şi-au dat seama că sosesc organele de poliţie care fuseseră deja alertate de către personalul medical prin 112”. 

„I-au căutat prin toate camerele”

Medicul a povestit că nu sunt victime în rândul personalului medical, însă o femeie care ajunsese la spital a fost lovită. „Singura persoană a fost agresată suplimentar a fost o femeie, chiar în zona de triaj a fost lovită de către unii din cei sosiţi. Din fericire, ceilalţi erau în investigaţii şi nu se aflau în UPU. I-au căutat prin toate camerele, intrând cu săbiile şi cu furcile, că erau cu furci dotaţi, dar pentru că nu i-au găsit, pentru că erau plecaţi în afara UPU, au părăsit, ulterior, fără alte victime suplimentare”, a povestit medicul. 

Ea a explicat că la poarta spitalului sunt agenţi de pază, dar că „era absolut imposibil să-i poţi opri”.

La faţa locului au ajuns mai multe echipaje ale Poliţiei, însă cei implicaţi în bătaie plecaseră de la spital înaintea sosirii echipajelor.

În prezent, poliţiştii din cadrul Secţiei 9 Bucureşti fac în prezent verificări pentru identificarea şi depistarea celor implicaţi în scandal.

„La data de 21 septembrie 2024, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti- Secţia 9 Poliţie au fost sesizaţi, prin sistem 112, de către angajaţii unui spital din Sectorul 2, cu privire la un scandal la camera de gardă a unităţii spitaliceşti. Din verificările efectuate până în acest moment a rezultat presupunerea rezonabilă că, în urma unui conflict care ar fi avut loc, între două familii, în oraşul Pantelimon, mai multe persoane ar fi fost rănite. Ulterior, persoanele vătămate au ajuns la un spital din Sectorul 2 al Capitalei. Totodată, la spital ar fi venit şi alte persoane, care aveau mai multe obiecte contondente. În urma altercaţiei ar fi fost distrus un monitor de la camera de gardă”, informează Poliţia Capitalei.

În urma conflictului a fost deschis dosar penal care vizează comiterea infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, distrugere, lovire sau alte violenţe, cercetările desfăşurându-se sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2.

Editor : A.P.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Are 20 de ani, e iubita fiului unui interlop arestat și câștigă o avere în fiecare lună. Tatăl ei a scos oamenii pe străzi

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Un tânăr de 25 de ani a murit, după ce a căzut cu maşina în lacul Pantelimon. Bărbatul nu avea permis de conducere

VIDEO Scandal la Spitalul Județean din Constanța. Un bărbat s-a dezbrăcat și a lovit un agent de pază

Un bărbat din Cluj a fost amendat cu 8.000 de lei pentru că și-a bătut șeful după o ceartă prin e-mail

Fără Aleksei Navalnîi, opoziția rusă se divizează. Scandal și acuzații dure între conducerea Fundației Anticorupție și Hodorkovski

Partenerii noștri