Live

Un șofer a murit pe loc, după ce mașina pe care o conducea s-a izbit de parapetul metalic, pe Autostrada A3

Data publicării:
Un grav accident rutier a avut loc vineri, pe tronsonul Târgu Mureş – Câmpia Turzii al autostrăzii A3

Un grav accident rutier a avut loc vineri, pe tronsonul Târgu Mureş – Câmpia Turzii al autostrăzii A 3. Şoferul unui autoturism a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, maşina s-a răsturnat peste parapetul de la ieşirea de pe autostradă, scrie News.ro. Şoferul a fost găsit mort între fiarele contorsionate.

Evenimentul rutier a avut loc în jurul orei 10.30, la kilometrul 4 + 500 de metri al autostrăzii A 3, pe tronsonul Târgu Mureş – Câmpia Turzii.

„Din primele verificări efectuate la faţa locului s-a stabilit faptul că în eveniment a fost implicat un singur autovehicul, condus din direcţia Târgu Mureş – Iernut, de un bărbat de 35 de ani, din municipiul Târgu Mureş. În circumstanţe ce urmează a fi stabilitate cu exactitate din cercetări, acesta a intrat în coliziune cu un parapet, răsturnându-se în zona bretelei de ieşire de pe autostradă”, informează oficialii Poliţiei judeţene Mureş.

Şoferul a fost scos din autovehicul de către echipajele de salvare. Bărbatul de 35 de ani era în stop cardio-respirator, echipajele medicale i-au aplicat manevre de resuscitare însă fără rezultat.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate circumstanţele producerii accidentului, în cadrului unui dosar penal care vizează infracţiunea de ucidere din culpă.

Editor : A.P.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

VIDEO. Accident grav la intrarea în Capitală: Un mort și mai mulți răniți într-un carambol cu trei mașini

Două trenuri de pasageri s-au ciocnit în Egipt. Cel puţin doi oameni au murit şi alți 29 au fost răniţi

Un polițist pe motocicletă a lovit în plin o femeie pe o trecere de pietoni din Capitală. Imagini șocante cu momentul impactului

Șase copii din Prahova au furat o mașină și au condus-o pe rând, provocând un accident

Partenerii noștri