Live

Un om a murit după ce două nave s-au ciocnit pe Canalul Sulina

Data actualizării: Data publicării:
Imagine cu caracter ilustrativ: Shutterstock

O persoană a murit vineri, după ce două ambarcaţiuni s-au ciocnit vineri, pe Canalul Sulina.

ACTUALIZARE Reprezentanţii Autorităţii Navale Române au explicat cum s-a petrecut accidentul naval pe Canalul Sulina.

„O ambarcaţiune de pescuit, la bordul căreia se afla doar conducătorul acesteia, şi o ambarcaţiune de agrement ce avea la bord trei persoane, inclusiv conducătorul, au intrat în coliziune. În urma impactului ambarcaţiunea de agrement s-a scufundat. Un pasager în vârstă de 34 de ani, localnic din Partizani, şi-a pierdut viaţa. La faţa locului au ajuns o şalupă ambulanţă din cadrul Serviciului de Ambulanţă Tulcea, precum şi o ambarcaţiune a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Tulcea”, au transmis reprezentanţii ANR.

Ei au menţionat că a fost deschis un dosar de cercetare, iar investigaţiile sunt coordonate de Căpitănia Zonală Tulcea şi Poliţia Transporturi Navale Tulcea pentru a se stabili cauzele şi împrejurările producerii accidentului.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Tulcea au anunţat că pompierii au fost solicitaţi să intervină, vineri dimineaţă, prin apel la 112, în cazul producerii unui accident naval pe Canalul Sulina, în dreptul localităţii Partizani.

În eveniment au fost implicate două ambarcaţiuni. Într-una se afla doar conducătorul acesteia, iar în cealaltă erau trei persoane.

În urma impactului, o persoană a murit.

Celelalte trei persoane nu au fost rănite, dar au fost evaluate medical de către echipele Serviciului Judeţean de Ambulanţă sosite la faţa locului.

 

Editor : C.L.B.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Două nave s-au ciocnit pe Canalul Sulina. Imagini cu momentul impactului

Ucraina va înceta dragarea pe canalul Bîstroe. Comisia Europeană spune că prioritatea zero e creșterea capacității canalului Sulina

FOTO, VIDEO. O șalupă cu 18 turiști s-a răsturnat pe canalul Sulina. În ambarcațiune se aflau 5 copii

Spărgătorul de gheață de 2 miliarde de dolari a blocat canalul Sulina timp de o oră

Partenerii noștri