Live

Un limitator de înălţime a căzut pe șosea, în fața unei mașini, în Videle. Două persoane au fost rănite

Data publicării:
Un limitator de înălţime a căzut pe șosea, în fața unei mașini, în Videle

Un limitator de înălţime pentru autovehicule a căzut foarte aproape de un autoturism, luni după amiază, în oraşul Videle, din judeţul Teleorman. Primele date de la faţa locului indică faptul că două persoane sunt rănite uşor.


Un limitator de înălţime a fost desprins de la locul lui, căzând foarte aproape de un autoturism aflat În mişcare, pe un drum din Videle, judeţul Teleorman.

Potrivit primelor informații, un camion care transporta un buldoexacavator a acroşat limitatorul, acesta s-a desprins şi a căzut, fiind foarte aproape un autoturism aflat în mişcare, au declarat pentru News.ro surse locale. Şoferul autoturismului nu a mai putut evita impactul

„Au rezultat două victime, rănite uşor, un bărbat de 30 de ani şi o femeie de 25 de ani, care sunt asistate la faţa locului de echipajele medicale. Pompierii asigură măsurile de prevenire şi stingere a incendiilor, iar autorităţile competente efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii acestui eveniment”, au transmis oficialii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Teleorman.

Editor : A.P.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

VIDEO. Accident grav la intrarea în Capitală: Un mort și mai mulți răniți într-un carambol cu trei mașini

Două trenuri de pasageri s-au ciocnit în Egipt. Cel puţin doi oameni au murit şi alți 29 au fost răniţi

Un polițist pe motocicletă a lovit în plin o femeie pe o trecere de pietoni din Capitală. Imagini șocante cu momentul impactului

Un șofer a murit pe loc, după ce mașina pe care o conducea s-a izbit de parapetul metalic, pe Autostrada A3

Partenerii noștri