Live

Foto Un individ care purta haine de jandarm şi avea o armă, depistat la un eveniment dedicat gimnastei Ana Maria Bărbosu, la Focşani

Data actualizării: Data publicării:
Falsul jandarm. Foto: Jandarmeria Română

Un bărbat care purta obiecte vestimentare cu însemnele Jandarmeriei fără drept, având asupra sa o armă neletală, a fost depistat de jandarmii vrânceni joi seara, la Focşani, în timpul evenimentului dedicat gimnastei Ana Maria Bărbosu, relatează Agerpres. Bărbatul a fost legitimat şi a fost condus la audieri, a informat Inspectoratul de Jandarmi Judeţean (IJJ) Vrancea.

"Echipajul din cadrul Detaşamentului 1 Jandarmi Mobil Focşani, în timp ce se afla în exercitarea atribuţiilor de serviciu la o adunare publică avizată, în Piaţa Unirii din Municipiul Focşani, a identificat un bărbat purtând obiecte vestimentare cu însemnele 'Jandarmeria' şi având asupra sa un pistol care, în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că este de tip airsoft. S-a procedat la interceptarea şi legitimarea persoanei în cauză, stabilindu-se faptul că acesta nu avea dreptul de a purta uniforma şi nici de a deţine arme neletale la adunările publice", a precizat IJJ Vrancea.

Potrivit Jandarmeriei, tânărul a fost condus la sediul Poliţiei în vederea continuării cercetărilor, iar pistolul a fost ridicat în vederea confiscării.

În acest caz au fost întocmite actele de sesizare cu privire la săvârşirea faptelor prevăzute de articolul 372 litera b) Cod Penal - Portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Gimnasta Ana Maria Bărbosu, medaliată cu bronz la Jocurile Olimpice de la Paris 2024, a primit, joi, titlul de Ambasador al municipiului Focşani, în cadrul unei eveniment care i-a fost dedicat, organizat în Piaţa Unirii din centrul oraşului, unde sportiva a fost întâmpinată de circa o mie de persoane.

 

Editor : Marina Constantinoiu

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Drumul Expres Focșani-Brăila. CNIR a lansat licitația pentru execuția drumului de 73 km care va face legătura cu A7

Gimnasta americană Jordan Chiles nu se lasă: a depus recurs la Curtea Supremă a Elveției pentru a-și recăpăta medalia de bronz de la JO

Sorin Grindeanu: Circulația pe A7 între Buzău şi Focşani se deschide la începutul lunii decembrie

Gimnasta Ana Maria Bărbosu a fost desemnată cetăţean de onoare al municipiului Focşani

Partenerii noștri