Live

Un copil de 8 ani a murit în timpul unui curs de înot. Băiatul era însoțit de tatăl său și de instructor

Data actualizării: Data publicării:
Criminaliștii din Bihor fac anchetă la un bazin de înot din județ, după ce un copil de 8 ani a murit în timpul unui curs. Foto: Captură video

Criminaliștii din Bihor fac anchetă la un bazin de înot din județ, după ce un copil de 8 ani a murit în timpul unui curs. Băiatul era însoțit de unul din părinți și de instructor în momentul în care i s-a făcut rău în apă.

Tragedia a avut loc luni după-amiază, cazul fiind semnalat la ora 16.45 prin apelul de urgenţă 112, iar la faţa locului au ajuns echipaje de medici şi patrule de poliţişti din Vaşcău şi Nucet, informează ebihoreanul.ro.

Copilul, un băieţel în vârstă de 8 ani, participa la un curs de înot organizat de un instructor privat, care închiriase bazinul aflat în administrarea Primăriei Ştei şi construit în curtea unei şcoli din oraş.

Potrivit unor martori, băieţelul venise cu tatăl său la curs şi i s-ar fi făcut rău în timp ce era în apă. El a fost scos în viaţă din bazin, iar instructorul a sunat imediat la 112, dar copilul şi-a pierdut cunoştinţa.

Medicii sosiţi la faţa locului au încercat mai bine de o oră să-l resusciteze, însă, din nefericire, fără succes. După ora 18, medicii au fost nevoiţi să-i declare decesul.

Polițiștii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat, cauza exactă a decesului urmând să fie stabilită în urma efectuării necropsiei.

Editor : A.P.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Incendiu la o fabrică de sicrie din județul Bihor. Intervenție de peste 8 ore a pompierilor

Val de procese după recalcularea pensiilor. Oamenii reclamă calcule greșite: „Din 43 de ani s-au scăzut 25 și le-a dat 13, deși ies 18”

Țepe cu comenzi de mâncare. Cum au reușit trei adolescenți din Bihor să înșele 30 de livratori cu peste 18.000 de lei

Un interlop din Oradea a fost arestat preventiv pentru că și-a hărțuit soția cu aproape 1.700 de mesaje și telefoane în doar o lună

Partenerii noștri