Live

Un bărbat a fost înjunghiat în vestul Germaniei într-o dispută dintr-un hotel din cauza zgomotului prea mare

Data publicării:
Foto: Profimedia Images

Un bărbat a fost înjunghiat într-un hotel din vestul Germaniei într-un scandal izbucnit din cauza zgomotului prea mare, transmite duminică DPA, preluată de Agepres.

Incidentul s-a produs duminică dimineaţă în oraşul Rödermark, la sud de Frankfurt. Din cauza zgomotului exagerat, patru bărbaţi cazaţi la hotel s-au luat la bătaie, conform poliţiei.

Un bărbat de 33 de ani a fost înjunghiat cu un cuţit de un altul de aceeaşi vârstă, în partea superioară a corpului. Victima a fost transportată la spital şi rănile sale nu sunt de natură să-i pună în pericol viaţa.

Atacatorul a fugit într-o pădure din apropiere şi a fost prins de poliţie la scurt timp după comiterea violenţelor. El a fost arestat alături de un complice în vârstă de 29 de ani.

Editor : Ana Petrescu

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Momentul în care incendiatorul de la Parlament este ridicat de polițiști și dus la secție. Bărbatul a fost arestat preventiv

VIDEO Salarii mici și ore nesfârșite de lucru în condiții extreme. Cum arată o zi din viața muncitorilor de la ferme în Germania

Lidera unui partid prorus din Germania dă peste cap planurile lui Scholz. „De la reunificarea din '90, nu a fost o amenințare mai mare”

Cum arată o zi de lucru la frontierele Germaniei. Decizia radicală luată de Berlin pentru a respinge imigrația ilegală

Partenerii noștri