Live

Boris Becker a comentat gestul unei jucătoare de la US Open: Un comportament oribil. Cine se crede?

Data actualizării: Data publicării:
Yulia Putintseva. Foto: Profimedia

Yulia Putintseva (29 de ani, 32 WTA) a fost învinsă în turul al treilea de la US Open de italianca Jasmine Paolini (28 de ani, 5 WTA), scor 3-6, 4-6, relatează Digi Sport.

La un moment dat, Yulia Putintseva a făcut un gest caracterizat drept „dezgustător” pe rețelele sociale. Kazaha „s-a răzbunat” pe unul dintre copiii de mingi pentru nereușitele sale de pe teren. O tânără i-a oferit mingi pentru a servi, însă sportiva le-a lăsat să treacă pe lângă ea și a ignorat-o complet pe fata respectivă.

Comportamentul jucătoarei din Kazahstan a fost aspru criticat. Boris Becker a folosit câteva cuvinte dure: „Cine se crede Putintseva? Un comportament oribil”, iar Feliciano Lopez i-a bătut la rândul său obrazul Yuliei Putintseva: „Să-i fie rușine! Să umilești un copil de mingi e ultimul lucru pe care trebuie să-l faci pe un teren de tenis”.

Rennae Stubbs, fosta antrenoare a Serenei Williams, nu a ocolit nici ea subiectul: „Lipsa de respect și comportamentul dezastruos din aceste imagini este incredibil. Tipic pentru ea”, a scris australianca pe rețelele sociale.

Putintseva și-a prezentat scuzele: „Aș vrea să-i cer scuze fetei pentru felul în care m-am comportat când mi-a dat mingi. Sincer, nu era vorba despre ea. Eram foarte supărată pe mine pentru că nu câștigasem un joc de la break point și m-am golit de emoții, m-am pierdut în gânduri, până la punctul în care nu mă puteam concentra la nimic ce se întâmpla în jurul meu și la cine îmi dădea mingile... Toți copiii cu mingi au fost incredibili, ca întotdeauna la US Open”, a transmis Yulia Putintseva.

Editor : Liviu Cojan

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Jannik Sinner a câştigat trofeul US Open, după scandalul uriaș de dopaj în care a fost implicat

Arina Sabalenka a învins-o pe Jessica Pegula şi a câştigat US Open

US Open și meciurile nocturne controversate. Andy Murray: „O mizerie totală”

Novak Djokovic, numărul 2 mondial în clasamentul ATP, a fost eliminat surprinzător în turul al treilea al US Open

Partenerii noștri