Live

„O tragedie de neimaginat”. O vedetă a sportului din SUA și fratele său au murit cu o zi înainte ca sora lor să se căsătorească

Data publicării:
Johnny Gaudreau. Foto: Profimedia

Johnny Gaudreau, o vedetă a hocheiului american, și fratele său au fost accidentați mortal în timp ce mergeau cu bicicleta pe o șosea din New Jersey. Tragedia s-a petrecut chiar în ajunul nunții surorii lor, relatează CNN.

Echipa lui Gaudreau, Columbus Blue Jackets, a spus, într-o postare pe rețelele sociale, că este o „tragedie de neimaginat”.

Johnny Gaudreau, de 31 de ani, și fratele său Matthew Gaudreau, de 29 de ani, mergeau cu bicicletele pe un drum regional din New Jersey când o mașină care a intrat în depășire i-a lovit, potrivit poliției statale din New Jersey.

Autorul accidentului, Sean Higgins, a fost acuzat de omor din culpă și a fost arestat fără cauțiune. Există suspiciuni că șoferul în vârstă de 43 de ani era sub influența alcoolului, potrivit unui comunicat al polițiștilor.

Frații Gaudreau urmau să participe a doua zi la nunta surorii lor, Philadelphia. Amândoi ar fi trebuit să fie cavaleri de onoare.

Poreclit „Johnny Hockey”, Johnny Gaudreau a fost recrutat de Calgary Flames în 2011, de la Boston College.

El a semnat cu Columbus Blue Jackets înainte de sezonul 2022-2023 și a înregistrat 12 goluri și 48 de pase decisive sezonul trecut.

„Echipa Columbus Blue Jackets este șocată și devastată de această tragedie de neimaginat. Johnny nu a fost doar un mare jucător de hochei, ci și un soț, tată, fiu, frate și prieten iubitor. Exprimăm sincere condoleanțe soției sale, Meredith, copiilor săi, Noei și Johnny, părinților săi, familiei și prietenilor pentru pierderea bruscă a lui Johnny și Matthew”, a spus echipa Blue Jackets într-o declarație.

Editor : M.B.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Cine este bărbatul care a ucis două femei în Constanța pentru a le fura mașinile. Noi informații despre victime

Un bărbat din Constanța a omorât două femei pentru a le fura mașinile de lux. Cu una dintre ele a făcut accident și a ajuns la spital

Noi audieri în dosarul accidentului de lângă parcul Pantelimon: Ce vor să afle anchetatorii de la un prieten al inculpatului

Accident grav pe DN 2, în Suceava: Doi morți și opt răniți în urma ciocnirii a trei vehicule. A fost activat Planul Roşu

Partenerii noștri