Live

Galerie Foto O româncă a câștigat al șaptelea titlu de Miss Fitness Universe. Anca are 37 de ani și are 2 copii

Data actualizării: Data publicării:
Anca Bucur a câștigat cel de-al șaptelea titlu de Miss Fitness Universe FOTO: Facebook/ Anca Bucur Miss Fitness

O româncă a câștigat cel de-al șaptelea titlu de Miss Fitness Universe, în urma unui concurs care s-a desfășurat la sfârșitul săptămânii trecute, în Las Vegas. Anca Bucur are 37 de ani, s-a născut la Târgu Mureș, dar s-a stabilit în București, și este mamă a doi copii.

În București, Anca este antrenoare de fitness și cycling, potrivit zi-de-zi.ro.

„Welcome to number 7”, a scris Anca pe Facebook după ce a câștigat cel de-al 7-lea titlu.

Marți, ea a revenit cu o postare emoționanță în care a mărturisit că în urmă cu jumătate de an nici măcar nu se simțea pregătită pentru participarea la competiție. „Nici nu știu cum sa încep aceasta postare.. fiindcă acum 6 luni când m-am decis ca voi participa din nou la Miss Fitness Universe, ma dureau încheieturile dacă stăteam 2 secunde în mâini si dacă ma puneam în sfoara nici măcar nu mai ajungeam până jos 🤣 ( pentru cunoscători)  Oi fi făcut eu in trecut performanța, dar au trecut 5 ani de la ultima participare, plus ca sunt mama de doi copii minunați și plini de energie, plus că am o vârsta”, a scris Anca Bucur pe Facebook.

Pe site-ul ei, Anca menționează că face fitness de 20 de ani și a participat la multe competiții internaționale de top. De asemenea, spune că fitnessul „este pură pasiune și reflectă perfect felul în care îmi trăiesc viața zi de zi. Fitnessul îmi dă posibilitatea să mă exprim liber, și asta iubesc cel mai mult la acest sport”.

Editor : D.C.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

O femeie a murit după ce a fost proiectată de banda de alergare prin fereastră și a căzut de la etajul 3

Un american care a câștigat 4 mil. $ la concursuri de mâncat cârnați nu mai poate concura pentru că are contract cu o firmă vegană

Spune că arată mai bine la 65 de ani decât la 30. Obiceiurile simple care o ajută să fie în formă

Au început înscrierile pentru concursul de admitere la Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza”. Calendarul desfășurării probelor

Partenerii noștri