Live

A șasea medalie pentru România la JO 2024. Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc au câștigat argintul la dublu vâsle

Data actualizării: Data publicării:
Gianina Elena Van Groningen și Ionela Livia Cozmiuc au câștigat argintul în finala de dublu vâsle feminin de la Jocurile Olimpice 2024 de la Paris. Foto: Profimedia Images

Canotoarele române Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc au obținut medalia de argint în Finala A a probei feminine de dublu vâsle, categorie uşoară, vineri, la Jocurile Olimpice 2024 de la Paris.

Cele două sportive tricolore au fost cronometrate cu timpul 6:48.78. Pe prima poziţia a podiumului a urcat un echipaj din Marea Britanie (6:47.06), iar pe locul trei s-a clasat Grecia (6:49.28). 

Este a patra medalie a canotajului românesc la Paris 2024, după aurul câştigat de Marian Florian Enache şi Andrei Sebastian Cornea la dublu vâsle masculin, argintul obţinut de Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş la dublu vâsle feminin şi argintul Ioanei Vrînceanu şi Roxanei Anghel la dublu rame feminin.

Per total, este a şasea medalie pentru Team Romania. La înot, David Popovici a câştigat medalia de aur la 200 m liber şi medalia de bronz la 100 m liber.

Editor : Alexandru Costea

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

VIDEO Explozie puternică pe acoperişul unei clădiri cu zece etaje din Paris. Momentul deflagrației

Trei atentate au fost dejucate în timpul Jocurilor Olimpice și Paralimpice din Franța: cinci inculpați, printre care și un minor

Soarta inelelor olimpice de pe Turnului Eiffel se transformă într-o luptă politică. „Nu a fost făcut pentru a atârna orice pe el”

Eduard Novak se retrage din sportul paralimpic și nu va mai concura la Paris: „Acest sport nu mai este pentru oamenii cu dizabilităţi”

Partenerii noștri