Live

JO 2024. Un sportiv australian a fost reținut la Paris pentru că a cumpărat cocaină

Data actualizării: Data publicării:
Jocurile Olimpice. Foto: Profimedia Images

Un jucător australian din echipa masculină de hochei pe gazon, care participă la Jocurile Olimpice 2024, a fost reținut la Paris, a anunțat miercuri Comitetul Olimpic Australian. Presa franceză a relatat că acesta a fost reținut pentru posesie de cocaină (circa un gram).

În cursul nopții de marți spre miercuri, în jurul orei 00.30, poliția a surprins două persoane în timpul unei tranzacții cu droguri pe rue de Douai, în arondismentul 9 din Paris. Cei doi suspecți au fost reținuți.

Cumpărătorul s-a dovedit a fi un sportiv australian, membru al echipei olimpice de hochei. El se numește Thomas Craig (28 de ani). 

Al doilea suspect este minor și suspect de trafic de droguri. Anchetatorii au confiscat 75 de pastile de ecstasy, șapte doze de cocaină și aproximativ cincisprezece grame de diverse droguri sintetice (ketamină, 3MMC, MDMA). O anchetă este în curs de desfășurare, condusă de Brigada Narcotice a Direcției de Investigații Criminale din Paris.

Editor : Marina Constantinoiu

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Un spion CIA a drogat, violat și fotografiat zeci de femei timp de mai mulți ani. Ce pedeapsă a primit

Avioanele franceze Mirage destinate Ucrainei vor fi modificate pentru atac la sol

Momentul în care incendiatorul de la Parlament este ridicat de polițiști și dus la secție. Bărbatul a fost arestat preventiv

„Surpriza” de care a avut parte un orădean după ce Poliția i-a restituit carnetul. Veste bună pentru șoferii cu permise schimbate în UK

Partenerii noștri