Live

JO 2024. Posibilă înfruntare între Djokovici și Nadal, în turul doi

Data actualizării: Data publicării:
Cei doi sunt aproape la egalitate la înfruntările directe - 30-29 pentru sârb. Foto: Profimedia

Sârbul Novak Djokovici, locul 2 ATP, şi spaniolul Rafael Nadal, numărul 161 mondial, s-ar putea înfrunta în turul doi al probei de simplu masculin de la turneul olimpic de tenis de la Paris, conform tragerii la sorţii care a avut loc astăzi.

Djokovici îl va întâlni în primul tur pe australianul Matthew Ebden, iar Nadal va juca împotriva lui Marton Fucsovics, din Ungaria. Dacă se vor impune, cei doi uriaşi ai tenisului vor fi adversari în runda a doua.

Novak Djokovici, 37 de ani, care are în palmares 24 de titluri de Mare Şlem, este în căutarea aurului olimpic, singura distincţie care lipseşte din palmaresul său, în timp ce Rafael Nadal, 38 de ani, care a câştigat Jocurile Olimpice de la Beijing din 2008, vine după două sezoane marcate de accidentări, scrie News.ro.

 

Editor : S.S.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

A dat pasă la portar din penalty, în minutul 9! Echipa lui a pierdut, iar la final a explicat gestul. VIDEO Imagini virale

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Trei atentate au fost dejucate în timpul Jocurilor Olimpice și Paralimpice din Franța: cinci inculpați, printre care și un minor

Klaus Iohannis, gafă în discursul de la întâlnirea cu sportivii români medaliați la Jocurile Olimpice

Medaliații la Jocurile Olimpice și Paralimpice vor fi decorați miercuri de președintele Klaus Iohannis

Soarta inelelor olimpice de pe Turnului Eiffel se transformă într-o luptă politică. „Nu a fost făcut pentru a atârna orice pe el”

Partenerii noștri