Live

Gică Craioveanu a fost prins conducând fără permis și s-a ales cu dosar penal. Precizările fostului fotbalist

Data actualizării: Data publicării:
Fostul fotbalist Gică Craioveanu a fost prins conducând fără permis, pe un drum din judeţul Argeş, fiindu-i deschis dosar penal. Foto: Facebook

Fostul fotbalist Gică Craioveanu a fost prins conducând fără permis, pe un drum din judeţul Argeş, fiindu-i deschis dosar penal, scrie News.ro.

”În ziua de 24 iulie a.c., poliţiştii Biroului Rutier Piteşti au depistat un bărbat, de 56 de ani, din Craiova, judeţul Dolj, care coducea un autoturism, pe DN 65B, având dreptul de a conduce suspendat”, anunţă IPJ Argeş.

Conform sursei citate, în acest caz, fost întocmit dosar penal conform art. 335 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârşită.

Surse apropiate anchetei afirmă că bărbatul vizat este fostul fotbalist Gheorghe Craioveanu, cunoscut ca Gică Craioveanu.

Craioveanu, precizări într-un comunicat

„Ca urmare a articolului publicat în data de 25.07.2024 „Dosar penal pentru Gică Craioveanu! Fostul fotbalist a condus cu permisul suspendat. Poate fi condamnat la închisoare”, publicat de gsp.ro, vă aduc la cunoștință următorul drept la replică: Acțiunea poliției a fost un simplu control în trafic și nu are la bază încălcarea normelor rutiere. Aspectele referitoare la suspendarea dreptului de a conduce au în vedere o neconcordanță existentă în baza de date a poliției, care urmează a fi clarificată în perioada următoare, în condițiile și în limitele prevăzute de lege” transmite Gică Craioveanu.

 

Editor : A.P.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

A dat pasă la portar din penalty, în minutul 9! Echipa lui a pierdut, iar la final a explicat gestul. VIDEO Imagini virale

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Mizează pe alb-albaştrii. Craioveanu vrea o amintire de pe “Ion Oblemenco”

Oferta Digi pentru românii din Italia: 800 de minute naţionale şi internaţionale către 42 de ţări 

Românii din Spania beneficiază de o nouă Opțiune la serviciul Digi Mobil prepaid

Gică Craioveanu cere mai mult de la veteranii echipei

Partenerii noștri