Live

Conference League. CFR s-a impus în Gruia, deși a jucat jumătate de meci în 10. CFR Cluj - Pafos 1-0

Data publicării:
CFR Cluj pleaca spre retur cu avantaj. FotoȘ Profimedia

CFR Cluj a câștigat la limită, 1-0, meciul cu Pafos și așteaptă cu ceva emoții meciul retur, de peste o săptămână.

Clujenii au început precaut meciul, dar ulterior și-au dat drumul la joc. Golul a venit relativ repede, în minutul 16, când Korenica a tras violent de la 18m. Avantajul ar fi putut crește, dacă Ciprian Deac nu și-ar fi lăsat echipa în 10 oameni. În minutul 40 el a lovit peste ceafă un adversar, fără minge, și a primit automat roșu.

Pentru a ajunge în această fază a competiției, CFR Cluj a trecut de Neman Grodno, cu scorul de 5-0 la general în turul doi, și de Maccabi Petach Tikva, scor 2-0 la general în turul trei, scrie DigiSport.

De cealaltă parte, Pafos, care se află acum la prima participare în cupele europene, a fost eliminată categoric din turul I preliminar al Europa League de suedezii de la Elfsborg (scor 2-8) la general și a ”retrogradat” în tururile Conference League.

Pentru a ajunge în play-off-ul competiției, ciprioții le-au învins, pe rând, pe Zalgiris (4-2 după prelungiri) și CSKA 1948 Sofia (5-2 după prelungiri).

Câștigătoarea ”dublei” dintre CFR Cluj și Pafos va ajunge în faza ligii Conference League, competiție care își schimbă complet formatul, precum Champions League și Europa League. Nu vor mai exista grupe, ci o așa-numită ”fază a ligii”. În Conference League, fiecare echipă va disputa câte 6 meciuri, cu 6 adversari diferiți.

 

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

O celebritate a venit în România și a trăit ceva despre care doar auzise: ”O nebunie! M-am așezat și m-am întrebat ‘Ce-a fost asta?’”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Noul sezon al Ligii Campionilor începe astăzi. Meciurile de marți, miercuri și joi, orele de desfășurare și unde le poți vedea

Ianis Hagi a rămas la Rangers B. Scoțienii sunt nemulțumiți. „Este un jucător după care echipa plânge”

Procesul privind moartea lui Diego Maradona a fost amânat până anul viitor. Opt persoane sunt acuzate de "omucidere prin neglijenţă"

George Pușcaș, reacție nervoasă la o decizie luată de Mircea Lucescu: „Îmi fac bagajul și plec acasă!”

Partenerii noștri