Live

„Avem nevoie de Nico”: Suporterii echipei FC Barcelona fac donaţii pe TikTok pentru transferul lui Nico Williams 

Data publicării:
Foto: Nico Williams / Sursa foto: Profimedia Images

Deși aflată în dificultate financiară, FC Barcelona îl vizează în continuare pe Nico Williams de la Athletic Bilbao, iar suporterii au decis să ajute clubul făcând donaţii pe TikTok.

Fotbalistul a strălucit la naţionala Spaniei la Euro 2024 şi are o clauză de eliberare de 58 de milioane de euro, scrie News.ro.

Este o sumă uriaşă pentru FC Barcelona, aşa că fanii au venit cu ideea de a face donaţii pe TikTok pentru a ajuta la finanţarea transferului.

Nico Williams este unul dintre cei mai curtați atacanți din fotbalul european, după ce a câștigat turneul final alături de Spania. Tânărul atacant și-a trecut în cont două goluri și o pasă decisivă în șase meciuri, fapt care l-a proiectat în atenția unor cluburi mari din Europa, notează Digi Sport.

Jucătorul legitimat la Athletic Bilbao este dorit de nume mari din fotbal cum ar fi Chelsea sau Arsenal. Însă, Nico este interesat doar de un singur club, Barcelona, pentru care a refuzat-o chiar și pe Real Madrid.

Conform Mundo Deportivo, Barcelona este gata să-i achite lui Bilbao clauza de 58 de milioane de euro pentru a-l transfera pe Nico Williams, dar trebuie să-și rezolve problemele financiare.

Editor : M.I.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

A dat pasă la portar din penalty, în minutul 9! Echipa lui a pierdut, iar la final a explicat gestul. VIDEO Imagini virale

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Ianis Hagi a rămas la Rangers B. Scoțienii sunt nemulțumiți. „Este un jucător după care echipa plânge”

Procesul privind moartea lui Diego Maradona a fost amânat până anul viitor. Opt persoane sunt acuzate de "omucidere prin neglijenţă"

George Pușcaș, reacție nervoasă la o decizie luată de Mircea Lucescu: „Îmi fac bagajul și plec acasă!”

Discursul selecţionerului Mircea Lucescu în vestiar, după meciul cu Lituania. „Bravo tuturor pentru că nu aţi cedat niciun moment”

Partenerii noștri