Live

S-au aflat adversarele FCSB din Europa League. Meci acasă cu Man United. Alte confuntari cu: Rangers, PAOK și Olympiacos

Data actualizării: Data publicării:
Foto: Profimedia

Campioana României are asigurate încă 8 meciuri în cupele europene. Tragerea la sorți în urma căreia FCSB și-a aflat adversarele din Europa League tocmai a avut loc.

Campioana României va juca în deplasare cu Rangers, PAOK, Quarabag, Hoffenheim și acasă cu Man United, Olympiacos, Midtjilland și RFS.

Gruparea roș-albastră a făcut parte din urna a patra valorică, însă acest lucru nu contează foarte mult, pentru că va întâlni oricum 8 echipe diferite, câte două din fiecare urnă. Astfel, FCSB va disputa 4 jocuri pe teren propriu și 4 în deplasare.

Nu vor exista grupe, ci un clasament general, cu toate cele 36 de participante. Primele opt clasate se vor califica direct în optimile competiției, în timp ce formațiile clasate pe locurile 9-24 vor juca un play-off de calificare. Ocupantele pozițiilor 25-36 vor fi eliminate.

FCSB a trecut de LASK Linz în play-off-ul Europa League, scor 2-1 la general, și s-a calificat în faza principală a competiției.

Posturile Digi Sport vor transmite pentru următorii trei ani (2024 - 2027) meciurile din Champions League, Europa League și Conference League.

Când se joacă meciurile din faza ligii Europa League

Etapa 1: 25-26 septembrie
Etapa 2: 3 octombrie
Etapa 3: 24 octombrie
Etapa 4: 7 noiembrie
Etapa 5: 28 noiembrie
Etapa 6: 12 decembrie
Etapa 7: 23 ianuarie
Etapa 8: 30 ianuarie

Editor : S.S.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Toto Schillaci a murit. Golgheterul Campionatului Mondial din 1990 avea 59 de ani

Noul sezon al Ligii Campionilor începe astăzi. Meciurile de marți, miercuri și joi, orele de desfășurare și unde le poți vedea

Ianis Hagi a rămas la Rangers B. Scoțienii sunt nemulțumiți. „Este un jucător după care echipa plânge”

Procesul privind moartea lui Diego Maradona a fost amânat până anul viitor. Opt persoane sunt acuzate de "omucidere prin neglijenţă"

Partenerii noștri