Live

Video Floyd Mayweather l-a dat afară pe arbitru din ring într-un meci demonstrativ cu John Gotti III

Data actualizării: Data publicării:
Floyd Mayweather vs John Gotti III. La 47 de ani Floyd este încă rege. Foto: Profimedia

Fostul campion mondial american la box Floyd Mayweather, neînvins într-o carieră de aproape 20 de ani, l-a dominat, sâmbătă seară, pe John Gotti III, într-un meci demonstrativ disputat la Ciudad de Mexico, scrie News.ro.

În faţa unei săli pline, Mayweather, în vârstă de 47 de ani şi retras oficial din 2017, a demonstrat că nu şi-a pierdut talentul după o carieră în care a înregistrat 50 de victorii în tot atâtea meciuri.

La rândul său, John Gotti III, 31 de ani, nepotul lui John Gotti, naşul unei familii mafiote, mort în închisoare în 2002, a provocat uneori furia publicului din cauza lipsei de spirit de luptă şi a fost chiar fluierat în runda a cincea.

Acesta a fost cel de-al doilea meci demonstrativ dintre cei doi americani. Primul, în iunie 2023, în Florida, a fost foarte tensionat şi a fost întrerupt de arbitru în runda a şasea.

Deşi meciul s-a desfăşurat la limită de această dată, au existat unele confuzii, în special în runda a doua, când arbitrul panamez, Hector Afu, a părăsit ringul, deranjat de acţiunile lui „Money” Mayweather. Un alt arbitru, mexicanul Alfredo Uruzquieta, a fost cel care a încheiat lupta.

Dealtfel Mayweather s-a dovedit deranjat în bună măsura de prezența și prestația arbitrului spunându-i de mai multe ori, prin semne sau viu grai că, dacă are de gând să-l încurce, mai bine să părăsească ringul.

Fiind un meci demonstrativ, chiar dacă Mayweather a dominat în mare măsură, nu a existat un câştigător oficial.

 

 

Editor : S.S.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

O celebritate a venit în România și a trăit ceva despre care doar auzise: ”O nebunie! M-am așezat și m-am întrebat ‘Ce-a fost asta?’”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Diseară începe Champions League. Cine e marea favorită la câștigarea trofeului

Noul sezon al Ligii Campionilor începe astăzi. Meciurile de marți, miercuri și joi, orele de desfășurare și unde le poți vedea

Handbalista Cristina Neagu se retrage. „M-am tot gândit la momentul  potrivit, dar acesta nu e niciodată”

Discursul selecţionerului Mircea Lucescu în vestiar, după meciul cu Lituania. „Bravo tuturor pentru că nu aţi cedat niciun moment”

Partenerii noștri