Live

Ce a scris presa din Lituania despre meciul din această seară din Liga Națiunilor. Ce spune selecționerul Edgaras Jankauskas

Data actualizării: Data publicării:
Suporterii romani isi incurajeaza favoritii la Euro 2024. Sperăm la o atmosferă asemănătoare, diseară, cu Lituania. Foto: Profimedia

România și Lituania se întâlnesc azi, de la ora 21:45, pe stadionul din Ghencea, în etapa a doua din Liga Națiunilor, ediția 2024/2025. Presa din Lituania este convinsă că atmosfera va fi una cu totul specială.

Jurnaliștii lituanieni au văzut anunțul făcut de FRF, prin care suporterii erau rugați să vină îmbrăcați în galben (“Hai în galben să susținem echipa și să recreăm împreună atmosfera de la Euro 2024”), legat de meciul de astăzi și au reacționat. Ei sunt de părere că atmosfera din Ghencea va fi una de Campionat European, scrie DigiSport.

Mai mult de atât, lituanienii au rămas impresionați de imaginile cu fanii români la EURO 2024 și au avut numai cuvinte de laudă la adresa acestora.

"La EURO 2024, în Germania, naționala României a fost renumită pentru fanii explozivi și extrem de uniți, care sunt deciși să creeze aceeași atmosferă și pentru meciul din Liga Națiunilor, cu Lituania.

Fanii naționalei României și-au arătat unitatea în Germania, unde au purtat cu toții tricouri galbene la meciurile naționalei și au cântat melodii românești în piețele orașelor.

Lituania și România vor da piept la București, luni, după două starturi diferite în Liga Națiunilor. Elevii lui Mircea Lucescu au zdrobit naționala din Kosovo, scor 3-0, în timp ce echipa lui Edgaras Jankauskas a pierdut cu 0-1 cu Cipru.", au notat lituanienii de la tv3.lt.

Citește și

România – Lituania, diseară de la 21.45. Mircea Lucescu este la primul meci pe teren propriu de la revenirea la cârma tricolorilor

Ce spune selecționerul Edgaras Jankauskas

Înainte de România - Lituania, Edgaras Jankauskas, selecționerul Lituaniei a declarat că  ”Jucăm împotriva unei naționale care a avut succes la Campionatul European”. Înaintea meciului din Ghencea, Edgaras Jankauskas (49 de ani) a descris prima reprezentativă a României ca fiind o ”națională puternică”. ”Au mulți jucători capabili, le plac șuturile de la distanță, acesta este un fel de marca al lor și marchează goluri impresionante. Au fundași centrali puternici, atacanți puternici, fundași rapizi la marginea terenului, așa că va trebui să fim foarte atenți în fața propriei porți, când avem mingea.”, a spus Edgaras Jankauskas, la conferința de presă.

Editor : S.S.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Toto Schillaci a murit. Golgheterul Campionatului Mondial din 1990 avea 59 de ani

Diseară începe Champions League. Cine e marea favorită la câștigarea trofeului

Noul sezon al Ligii Campionilor începe astăzi. Meciurile de marți, miercuri și joi, orele de desfășurare și unde le poți vedea

Ianis Hagi a rămas la Rangers B. Scoțienii sunt nemulțumiți. „Este un jucător după care echipa plânge”

Partenerii noștri