Live

Baschetbalista americană Marie Tyra Whitehead, de la CSM Târgoviște, a fost găsită moartă. Ce suspiciuni au autoritățile dâmbovițene

Data actualizării: Data publicării:
Marie Tyra Whitehead este a patra persoană de la dreapta la stânga, în cadrul îndepărtat. Foto: Facebook/ CSM Târgoviște

Clubul CSM Târgovişte a anunţat moartea baschetbalistei americane Marie Tyra Whitehead, în vârstă de 26 de ani, care a fost găsită fără suflare în apartamentul în care locuia.

Autoritățile au transmis că, în urma examinării inițiale, pe corpul baschetbalistei au fost găsite urme de spânzurare, însă polițiștii continuă să investigheze pentru a stabili exact împrejurările decesului sportivei din SUA.

Clubul CSM Târgovişte a anunţat, luni, 7 octombrie, trecerea în nefiinţă a jucătoarei de baschet, de origine americană, Marie Tyra Whitehead.

„Deplângem dispariția prematură a unei tinere jucătoare, iar gândurile și rugăciunile noastre se îndreaptă către familia și apropiații ei în aceste momente grele”, a transmis clubul.

Tyra Whitehead (26 ani), care a semnat cu Washington Mystics (WNBA), dar nu a apucat să joace, a trecut apoi pe la Kilsyth LC (Australia), Wetterbygden Sparks (Suedia) şi Essex Rebels (Marea Britanie).

Pe 25 septembrie, CSM Târgovişte a învins-o în deplasare pe CS Agronomia Bucureşti cu 83-38, Tyra Marie Whitehead fiind cea mai bună de la învingătoare, cu 14 puncte şi 9 recuperări. Ulterior, meciul a fost omologat cu scorul de 2-0 pentru Agronomia, relatează Agerpres.

Editor : Ș.A.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Răsturnare de situație! Anunțul unui neurochirurg, după ”prima apariție publică” a lui Michael Schumacher: ”Nu e posibil”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Baschetbalista americană arestată în Rusia pentru contrabandă cu droguri a pledat vinovată

Baschetbalista americană arestată în Rusia îi scrie lui Joe Biden din închisoare: „Sunt îngrozită că o să rămân aici pentru totdeauna”

BASCHET FEMININ. CSU Oradea, la al şaptelea eşec consecutiv

BASCHET FEMININ. CSU CSM Oradea, fără şansă în faţa liderului grupei galbene

Partenerii noștri