Spitalul din care ies şobolanii ca în filmele de groază. Imagini surprinse de pacienţi
Spitalul din Calafat rezolvă cu greu suferinţele bolnavilor, dar se ocupă cu succes de problema locativă a şobolanilor din zonă. În curtea spitalului din Calafat rozătoarele se plimbă nestingerite. Și-au făcut adăpost în crăpăturile din zidurile spitalului, de unde ies în căutare de hrană.
Zeci de copii la spital, după ce s-au jucat cu petarde și artificii. Medicii trag un semnal de alarmă: „Rămân cu sechele pe viață”
Accident grav în Mehedinți, cu trei mașini implicate. Patru victime au fost transportate la spital
Un copil de 11 ani din Slatina a fost mutilat de explozia unei petarde
Congres medical internațional în Oradea. 11 operații au fost transmise live, simultan, în două spitale
Mai mulți copii de la o grădiniță din Timișoara au ajuns la spital cu simptome de toxiinfecție alimentară
Noi informații cutremurătoare în cazul băiatului mort la spitalul din Târgu-Jiu
O femeie ar fi furat produse medicale dintr-un spital din Capitală. Acestea erau apoi vândute de soțul ei în cabinete stomatologice
Cazul băiatului mort în Spitalul din Târgu-Jiu: Noi informații contrazic apărarea chirurgului de gardă
Val de anchete în Târgu Jiu, după moartea băiatului de 16 ani în camera de gardă
Au fost filmați chiar de un pacient. Conducerea spitalului spune că deratizarea se face conform regulilor, iar imaginile surprinse de bolnav sunt surprinzătore.
În imaginile filmate de un pacient se vede cum șobolanii ies din zidurile spitalului ca în filmele de groază.
Conducerea spitalului se apără și spune că deratizarea se face ca la carte. Adaugă și că acel corp de clădire care se vede în înregistrarea video va fi reabiltat în curând, astfel că problemele se vor rezolva.
Nelu Florescu, purtător de cuvânt: „Spitalul municipal Calafat areun contract de prestări servicii cu o societate autorizată, pentru a efectua deratizarea, care se desfășoară după un program stabilit conform legislației în vigoare. Deratizarea se face cu stații de intoxicare, care se regăsesc atât în interiorul, cât și în curtea instituției”.
Direcția de sănătate publică n-a considerat că e nevoie să transmită un punct de vedere despre focarul de infecţie de la Spitalul din Calafat. Şobolanii, spun specialiştii, sunt foarte periculoşi pentru că transportă o mulţime de paraziţi dăunători, putând răspândi boli grave. Ciuma bubonică, de asemenea, cunoscută sub numele de "Moartea neagră" este boala răspândită de paraziţii transportaţi de şobolani.
Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei
Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News