Spitalul din care ies şobolanii ca în filmele de groază. Imagini surprinse de pacienţi
Spitalul din Calafat rezolvă cu greu suferinţele bolnavilor, dar se ocupă cu succes de problema locativă a şobolanilor din zonă. În curtea spitalului din Calafat rozătoarele se plimbă nestingerite. Și-au făcut adăpost în crăpăturile din zidurile spitalului, de unde ies în căutare de hrană.
Plan de urgență în caz de cutremur, în spitale și primării
Un motociclist din Târgu Jiu a ajuns în comă la spital după ce a fost lovit de o mașină
„O masă caldă”, contaminată cu listeria. Concluzie în cazul copiilor din Mehedinți, ajunși la spital cu toxinfecție alimentară
18 turiști cazați la un hotel din Olimp au ajuns la spital
Scandal într-un spital din București: două familii s-au bătut în stradă și au continuat apoi la camera de gardă
Mărturia unui copil din Mehedinți care a ajuns la spital după ce a mâncat la școală
Ce au mâncat copiii din Mehedinți care au ajuns la spital cu toxiinfecție alimentară
Caz șocant în județul Suceava. Un bebeluș de doar 23 de zile a ajuns la spital cu mai multe fracturi. Ce a spus mama copilului
Imagini care dau fiori surprinse într-un spital din Timiș. Un șobolan a fost filmat chiar pe holul secției de Chirurgie
Au fost filmați chiar de un pacient. Conducerea spitalului spune că deratizarea se face conform regulilor, iar imaginile surprinse de bolnav sunt surprinzătore.
În imaginile filmate de un pacient se vede cum șobolanii ies din zidurile spitalului ca în filmele de groază.
Conducerea spitalului se apără și spune că deratizarea se face ca la carte. Adaugă și că acel corp de clădire care se vede în înregistrarea video va fi reabiltat în curând, astfel că problemele se vor rezolva.
Nelu Florescu, purtător de cuvânt: „Spitalul municipal Calafat areun contract de prestări servicii cu o societate autorizată, pentru a efectua deratizarea, care se desfășoară după un program stabilit conform legislației în vigoare. Deratizarea se face cu stații de intoxicare, care se regăsesc atât în interiorul, cât și în curtea instituției”.
Direcția de sănătate publică n-a considerat că e nevoie să transmită un punct de vedere despre focarul de infecţie de la Spitalul din Calafat. Şobolanii, spun specialiştii, sunt foarte periculoşi pentru că transportă o mulţime de paraziţi dăunători, putând răspândi boli grave. Ciuma bubonică, de asemenea, cunoscută sub numele de "Moartea neagră" este boala răspândită de paraziţii transportaţi de şobolani.
Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei
Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News