Live

Video Șoșoacă și contestatara sa au fost colege de partid și au făcut împreună ritualuri vrăjitorești contra adversarilor politici

Data actualizării: Data publicării:
Amalia Bellantoni a fost până de curând membră a partidului condus de Diana Șoșoacă, SOS România. FOTO: Captură video Digi24

Amalia Bellantoni, care alături de Mihai Gheorghe Ursa a depus contestația la CCR împotriva Dianei Șoșoacă, a fost până de curând membră a partidului SOS România, fiind chiar candidată din partea acestei formațiuni la funcția de președinte al CJ Călărași. Chiar dacă acum nu se mai înțeleg, în luna iunie a acestui an, Șoșoacă și Bellantoni au mimat un ritual vrăjitoresc cu o găină neagră, împotriva președintelui Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță.

În urma contestației la CCR făcute de Amalia Bellantoni, Diana Șoșoacă nu mai poate candida la alegerile prezidențiale de anul acesta. Iar duminică seara, Biroul Electoral Central a respins a doua încercare a președintei SOS România de a-și înregistra candidatura.

După ce au făcut echipă în campania electorală, inclusiv un ritual cu o găină împotriva președintelui CJ Călărași în această vară, Bellantoni spune acum că Șoșoacă „nu are ce căuta să reprezinte România nicăieri”. 

Imaginile cu ritualul vrăjitoresc pot fi urmărite în video-ul de mai jos:

Curtea Constituțională a anunțat, în weekend, că a admis contestaţiile formulate de Amalia Bellantoni şi de Mihai Gheorghe Ursa şi a anulat Decizia Biroului Electoral Central nr.18/D din 3 octombrie 2024 privind înregistrarea candidaturii şi a semnului electoral ale Dianei Iovanovici-Şoşoacă la alegerile pentru Preşedintele României din anul 2024.

La scurt timp după anunțul CCR, Amalia Bellantoni a sărbătorit într-un live de 15 minute pe Facebook vestea. Ea i-a mulțumit lui Dumnezeu și a spus despre Diana Șoșoacă că nu are „ce căuta” la alegerile prezidențiale și că a „dus naționalismul în derâdere”.

„Am demonstrat că semnăturile au fost false, că ea (n.red – Diana Șoșoacă) nu are ce căuta să reprezinte România nicăieri. Ceea ce a făcut Diana Șoșoacă pentru români, până în momentul de față, a fost doar o mare minciună, o mare derâdere. Spun un singur lucru: să ne ajute Dumnezeu să avem un președinte adevărat”, a mai declarat Amalia Bellantoni.

Citește și: Diana Șoșoacă a făcut propagandă legionară, interzisă prin lege, după ce i-a fost respinsă candidatura la președinție

Editor : C.L.B.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Răsturnare de situație! Anunțul unui neurochirurg, după ”prima apariție publică” a lui Michael Schumacher: ”Nu e posibil”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

CCR a respins contestația Dianei Șoșoacă privind candidatura ei la prezidențiale

Cu cine ar vota Marcel Ciolacu la prezidențiale, dacă nu s-ar putea alege pe sine. Răspunsul dat într-o emisiune de divertisment

Parchetul General s-a autosesizat după ce Șoșoacă a făcut propaganda legionară pe internet (Surse)

Expert al Institutului „Elie Wiesel”, despre propaganda legionară făcută de Diana Șoșoacă: „Nu e o scăpare întâmplătoare”

Partenerii noștri