Live

Polițist acuzat că a agresat o fată de 18 ani, determinând-o să se sinucidă: „Îi spunea că e orfană și că nimeni nu o vrea”

Data actualizării: Data publicării:
Caz tulburător la Suceava, unde un polițist e în centrul unei anchete care verifică dacă și-a determinat iubita să își ia viața. Foto: Facebook

Caz tulburător la Suceava, unde un polițist e în centrul unei anchete care verifică dacă și-a determinat iubita să își ia viața. Fata a fost găsită moartă în apartamentul ei, după ce și-a anunțat sora că își ia viața. Prietenii ei au cerut public investigarea polițistului, pe care îl acuză că a hărțuit-o moral și a agresat-o fizic, determinând-o să facă gestul extrem. Iar apoi ar fi încercat să mușamalizeze totul. Superiorii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă și l-au mutat pe polițist la o altă secție de poliție.

Ioana, o tânăra de 18 ani, a fost găsită fără suflare în apartamentul său din Suceava de sora și fostul său partener. Tânăra a fost crescută de asistenți maternali, iar prietenii ei spun că fostul iubit, șef de post în localitatea în care trăia, ar fi agresat-o fizic și psihic.

Mădălina - prietena fetei: La prima ceartă, după câteva luni de relație a lovit-o, i-a dat o palmă. Noi ceilalți prieteni ne-am dat de atunci seama că nu este relația potrivită pentru ea și că e o relație toxică de care ea nu are nevoie. Am încercat să îi spunem că dacă s-a întâmplat o dată o să se întâmple și a doua oară. Îi spunea lucruri foarte dureroase, cum că e orfană, cum că nimeni nu o vrea.

În mediul online a apărut o petiție care a strâns aproape 2.600 de semnături. Inițiatorii au cerut anchetarea șefului de post. În solicitare este specificat faptul că telefonul fetei ar fi fost dus la postul de poliție la care lucrează comisarul pentru mușamalizarea cazului. Surse din ancheta de ucidere din culpă deschisă în acest caz susțin însă că telefonul a fost sigilat și preluat de criminaliști.

Polițistul a fost demis din funcție.

Ionuț Epureanu, IPJ SUCEAVA: Începând cu data de astăzi, 14.08.2024, șeful Poliției Orașului Broșteni a fost eliberat din funcția de conducere, urmând să își desfășoare activitatea pe o funcție de execuție, din cadrul unei secții rurale de poliție, arondată Poliției Municipiului Suceava. Măsura a fost dispusă în virtutea respectării principiilor deontologiei profesionale și pentru asigurarea cadrului legal optim.

Contactat de jurnaliștii Digi24, polițistul a spus că nu vrea să comenteze acuzațiile.

Editor : A.P.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

O celebritate a venit în România și a trăit ceva despre care doar auzise: ”O nebunie! M-am așezat și m-am întrebat ‘Ce-a fost asta?’”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Sean „Diddy” Combs neagă acuzațiile pentru care a fost arestat. Avocat: „Spiritul său este bun. Este încrezător”

Serviciul britanic MI5 este suspectat că ar fi „monitorizat” o fată de 16 ani, acuzată de terorism, dar nu a împiedicat sinuciderea ei

Un polițist pe motocicletă a lovit în plin o femeie pe o trecere de pietoni din Capitală. Imagini șocante cu momentul impactului

Cea mai mare rată a sinuciderilor din România se înregistrează în Transilvania, iar datele depăşesc cu mult media europeană

Partenerii noștri