Live

O tânără de 24 de ani a murit după ce motocicleta pe care se afla ca pasager s-a izbit frontal de o mașină

Data publicării:
O tânără de 24 de ani a murit după ce motocicleta pe care se afla s-a izbit frontal de un autoturism FOTO: Facebook/ mesager24

O tânără de 24 de ani, pasageră pe o motocicletă, şi-a pierdut viaţa, sâmbătă seara, în urma unui accident rutier produs pe Drumul Judeţean 171 din comuna bistriţeană Căianu Mic, în care un autoturism a intrat în coliziune cu motocicleta.

Potrivit datelor transmise de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, motocicleta era condusă de un tânăr de 25 de ani din Ilişua, iar la volanul maşinii se afla tot un tânăr, de 23 de ani, din Căianu Mic.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar în cazul motociclistului nu a putut fi efectuată testarea etilotest, scrie Agerpres.

Tânăra de 24 de ani aflată pe motocicletă a fost găsită de echipajele SMURD în stop cardiorespirator şi în prima fază a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind ulterior intubată şi transportată cu echipajul de terapie intensivă SMURD spre UPU-SMURD Cluj-Napoca.

Pe traseul spre Cluj, victima a intrat din nou în stop cardiorespirator, organismul acesteia nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare, astfel că medicul a fost nevoit să îi declare decesul, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud.

În ceea ce îl priveşte pe motociclist, acesta a suferit o fractură deschisă la o mână şi a fost transportat de un echipaj al Ambulanţei la UPU-SMURD Bistriţa.

Poliţiştii rutieri continuă cercetările pentru a stabili cauza şi împrejurările exacte în care a avut loc accidentul.

Editor : A.P.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Circulaţie restricţionată pe Şoseaua Bucureşti-Ploieşti, în urma unui accident grav produs în zona Fântânii Mioriţa. Un bărbat a murit

Un tânăr de 25 de ani a murit, după ce a căzut cu maşina în lacul Pantelimon. Bărbatul nu avea permis de conducere

Două femei au murit după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat, în Buzău. Alți 5 oameni au fost răniți

Un polițist din Cluj a fost prins beat la volan după ce a provocat un accident rutier. Bărbatul a refuzat testarea antidrog

Partenerii noștri