Live

O româncă, dispărută în timpul vacanței în Turcia, a fost dată în urmărire internaţională

Data actualizării: Data publicării:
O româncă, dispărută în timpul vacanței în Turcia, a fost dată în urmărire internaţională

O femeie din municipiul Câmpulung, dispărută încă din data de 18 august, când se afla în vacanţă în Turcia, a fost dată în urmărire internaţională, a anunţat, luni, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş.

"În ziua de 19 august a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpulung au fost sesizaţi în scris cu privire la faptul că Nicoleta Melania Toma, de 39 de ani, cu domiciliul în Câmpulung, aflată în vacanţă pe teritoriul Turciei, a plecat voluntar de la locul de cazare, fără a reveni în ţară sau a comunica cu familia. Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpulung, împreună cu poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Argeş sunt în contact cu autorităţile statului turc, pentru depistarea femeii în cauză", se arată într-un comunicat transmis de IPJ Argeş.

Conform aceleiaşi surse, din verificările efectuate a reieşit că femeia ar fi plecat cu un taxi de la locul de cazare din Istanbul către aeroport, urmând să plece spre România în dimineaţa zilei de 18 august. Ea nu s-a îmbarcat şi nici nu a putut fi contactată ulterior. De asemenea, nu s-ar fi îmbarcat nici ulterior, la zborul din 22 iulie, dată la care se termina sejurul, conform programării iniţiale.

"La acest moment, femeia este în continuare căutată la nivel internaţional, fiind efectuate verificări atât de către poliţiştii români, căt şi de către autorităţile turce, femeia fiind urmărită la nivel internaţional", se mai menţionează în comunicat.

Editor : A.P.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

O celebritate a venit în România și a trăit ceva despre care doar auzise: ”O nebunie! M-am așezat și m-am întrebat ‘Ce-a fost asta?’”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Occidentul finanțează armata lui Putin prin creșterea achizițiilor de combustibil ieftin rusesc (Politico)

Erdogan îi cere lui Putin să „returneze” Ucrainei peninsula Crimeea. „Sprijinul pentru independența Ucrainei este de neclintit”

Aterizare de urgenţă în Turcia. Un avion cu 247 de persoane la bord a aterizat pe aeroportul din Erzurum după o alertă cu bombă

O americancă a fost ucisă la un protest în Cisiordania. Martorii spun că soldații israelieni i-au tras un glonț în cap

Partenerii noștri