Live

O femeie răpită a fost salvată din întâmplare de polițiștii din Zărnești, care au oprit la un control mașina în care se afla

Data actualizării: Data publicării:
O femeie răpită a fost salvată din întâmplare de polițiștii din Zărnești, care au oprit la un control mașina în care se afla. Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

O femeie răpită a fost salvată de polițiștii din Zărnești din întâmplare, în urma unui filtru rutier, după ce aceștia au oprit mașina în care aceasta se afla. Femeia fusese răpită de fostul concubin, pe numele căruia era emis un ordin de protecție care îi interzicea să se apropie de aceasta, relatează publicația locală bizbrasov.ro.

În cadrul unui control de rutină desfășurat în Zărnești, polițiștii au oprit un autovehicul pentru verificarea documentelor. În timp ce agenții își făceau datoria, o pasageră din mașină a cerut ajutor, declarând că fusese luată împotriva voinței sale de către fostul concubin.

Acesta, un bărbat de 35 de ani din Zărnești, o convinsese să se întâlnească într-un parc din Râșnov, unde, după o discuție contradictorie, a forțat-o să urce în mașină și a plecat cu ea spre Zărnești.

Polițiștii au stabilit că bărbatul avea un ordin de protecție care îi interzicea să se apropie de femeie. După intervenția poliției, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind acuzat de încălcarea ordinului de protecție și lipsirea de libertate.

Ancheta continuă sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Zărnești.

Editor : Ș.A.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Gigi Becali nu a stat pe gânduri după Dinamo - FCSB! Un jucător, OUT din echipă: ”Bă, vezi-ți de treaba ta”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Urșii de pe Transfăgărășan vor fi duși în sanctuarul de la Zărnești. Fechet: „Un urs hrănit este un urs condamnat la moarte”

Aproape 100 de focuri de armă trase în 41 de secunde. Un banal control în trafic în SUA s-a transformat într-o scenă de război

Un șofer de camion s-a înecat cu o bomboană în timp ce conducea și a intrat cu mașina în 3 oameni. Un preot a murit

Bărbat arestat preventiv după ce şi-a răpit de pe stradă fosta parteneră

Partenerii noștri