Live

O femeie înșelată și-a închis iubitul într-o valiză și l-a lăsat să moară. Ce a spus apoi când a fost acuzată de crimă

Data publicării:
Sarah Boone, o femeie de 47 de ani din Florida, acuzată de crimă după ce și-a lăsat iubitul să moară într-o valiză. Foto:Getty Images

O femeie din Florida a fost găsită vinovată de omor de gradul doi, după ce și-a închis iubitul într-un geamantan și l-a lăsat să moară, în 2020, pe motiv că ar fi înșelat-o, relatează CNN. Ea a mărturisit autorităților că se jucau „de-a v-ați ascunselea”, iar, când s-a trezit de dimineață l-a găsit fără suflare. Probele din dosar au arătat, însă, că nu asta a fost ceea ce s-a întâmplat. 

Sarah Boone, acum în vârstă de 47 de ani, a declarat că iubitul ei a rămas blocat într-o valiză și a murit după ce, într-o seară de jocuri, li s-a părut amuzantă ideea de a se ascunde într-o valiză, potrivit raportului autorităților. În noaptea din 2020, cuplul din Florida ar fi avut o seară relaxantă cu vin și puzzle-uri, în apartamentul lor din Winter Park.

Când Boone l-a închis pe Jorge Torres Jr., în vârstă de 42 de ani, în valiza albastră, ea a observat că două degete ale acestuia ieșeau afară și a bănuit că poate ieși singur, conform declarației sale.

După care, s-a dus la etaj să doarmă și a bănuit că bărbatul o va urma în cameră mai târziu. În schimb, l-a găsit pe Torres în valiză fără să respire, ziua următoare când s-a trezit.

În contrast, o probă din dosar este o înregistrare filmată și găsită în telefonul femeii, în care se auzea clar că bărbatul „cerea cu disperare” să fie eliberat, în timp ce Boone îl refuza râzând, potrivit unui comunicat din partea biroului procurorului de stat, Andrew Bain, a mai scris sursa citată.

„În videoclipurile pe care le-a înregistrat, victima putea fi auzită în timp ce-i spunea lui Boone că nu poate respira, cerând să fie lăsat afară din valiză.” Ca răspuns, Boone a spus lucruri precum: „Asta e ce meriți”, „Asta simt eu când mă înșeli”.

A urmat un proces de zece zile, iar avocații lui Sarah Boone au susținut că aceasta suferea de „Sindromul Soției Bătute” și se temea pentru viața ei. 

Boone urmează să fie condamnată pe 2 decembrie la ora 13:30 (ora locală din Florida n.r.). Avocații au spus că sunt dezamăgiți și că femeia este în stare de șoc: „Doar șoc. E șocată, știți”, a spus James Owens, conform WESH. În timp ce familia bărbatului era nostalgică și a refuzat să ofere declarații presei.

Editor : Andreea Stanciu

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Fără menajamente: Real Madrid a rupt tăcerea, după ce a decis să boicoteze Balonul de Aur ca urmare a aflării câștigătorului

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Motivul pentru care a fost împușcat primarul unui oraș din Austria. Ucigașul „extrem de periculos” a mai făcut cel puțin o victimă

Bărbat din Gorj arestat pentru uciderea vecinului. Unde a fost găsită arma crimei

Crimă „de o violenţă rar întâlnită”: un român de 50 de ani a fost găsit mort într-un hotel din apropierea Parisului

Cazul celebru al fraților închiși pe viață pentru uciderea părinților: după 35 de ani, procurorii cer eliberarea condiționată

Partenerii noștri