Live

O femeie din Buzău a fost reținută, după ce a păstrat sacoșa cu 28.000 lei găsită. Cui aparțineau banii

Data actualizării: Data publicării:
Foto: Shutterstock

O femeie în vârstă de 43 de ani a fost reţinută de poliţiştii din Buzău, fiind acuzată de „însuşirea bunului găsit sau ajuns din eroare la făptuitor”, după ce a păstrat o sacoșă cu bani pe care a găsit-0.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), buzoianca ar fi găsit sacoşa cu bani pe o stradă din municipiul Buzău, în data de 1 octombrie, scrie Agerpres.

"Banii, 28.000 de lei, ar fi aparţinut unei femei, de 68 de ani, din Buzău, care ar fi scăpat sacoşa, fără să-şi dea seama, la data de 1 octombrie a.c., în timp ce se deplasa către un punct de întâlnire cu o persoană căreia urma să-i predea. Ieri, femeia a sesizat poliţia cu privire la cele întâmplate şi, în decurs de numai câteva ore, poliţiştii au identificat persoana care ar fi luat sacoşa indicată şi au depistat-o. În urma materialului probator administrat, persoana a fost reţinută pentru 24 de ore, iar astăzi urmează a fi prezentată parchetului pentru a dispune cu privire la măsura preventivă", a transmis IPJ.

În acest context, IPJ aminteşte că persoanele care îşi însuşesc bunuri găsite sau ajunse din eroare în posesia lor şi nu le predau în termen de 10 zile autorităţilor sau celor care le-au pierdut, riscă închisoarea de la o lună la trei luni sau amendă.

Editor : A.P.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

O unguroaică a făcut un scandal monstru, dar nu s-a oprit și a exclamat: ”Urâm România!”. A primit cea mai dură sancțiune

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

VIDEO Furatul miresei la Buzău. De ce i-au amendat polițiștii pe „hoți”

Două femei au murit după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat, în Buzău. Alți 5 oameni au fost răniți

Cutremur în România, sâmbătă după-amiaza

Sorin Grindeanu: Circulația pe A7 între Buzău şi Focşani se deschide la începutul lunii decembrie

Partenerii noștri