Live

Video Mark Zuckerberg și-a pus în grădină o statuie romană uriașă a soției sale. Cum i-a venit ideea

Data actualizării: Data publicării:
Foto: Contul de Instagram al lui Mark Zuckerberg/ zuck

Mark Zuckerberg a comandat o statuie romană uriașă cu chipul soției sale pe care a pus-o n grădina din spatele casei. Potrivit unei imagini postate pe contul de Instagram al fondatului Facebook, statuia de culoare turcoaz o înfățișează pe Priscilla Chan, care pare că stă în bătaia vântului îmbrăcată într-o haină argintie.

Fondatorul Facebook a folosit rețelele sociale pentru a-și arăta creația destul de bizară, scrie The Independent.

 „Am reînviat tradiția romană de a face sculpturi cu propria soție”, a comentat Zuckerberg, în vârstă de 40 de ani, împărtășind fotografii cu Priscilla pozând lângă statuie, pe contul său de Instagram.

Postarea sa a avut parte de sute de comentarii de la urmăritorii lui Zuckerberg.

„Soții de pretutindeni tremură”, a scris o persoană.

Un alt comentariu a adăugat: „Asta e cel mai miliardar lucru pe care l-ar putea face cineva vreodată”.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mark Zuckerberg (@zuck)

Priscilla Chan, în vârstă de 39 de ani, purta un halat roz lângă statuia uriașă de culoare turcoaz, care are o haină argintie suflată de vânt, ce seamănă cu aripile unui înger, în timp ce sorbea dintr-o cană a cărei culoare se asortează cu sculptura, scrie New York Post.

Fondatorul Facebook a împărtășit că a comandat lucrarea la celebrul sculptor și artist Daniel Arsham, care a colaborat cu branduri precum Tiffany & Co. și Pokémon.

„Am glumit de ani de zile despre ideea de a face o sculptură cu ea și, atunci când am avut ocazia să lucrez cu Arsham, am făcut-o în sfârșit!” a spus Mark Zuckerberg.

Creația lui Arsham pentru soția fondatorului Facebook pare a fi realizată din cristal și cenușă vulcanică, similară cu o sculptură pe care artistul a creat-o pentru o expoziție la biserica venețiană Chiesa di Santa Caterina, în luna septembrie.

De la postarea fotografiei, care a strâns peste 190.000 de aprecieri de marți dimineață și până acum, mulți l-au aplaudat pe Zuckerberg pentru că și-a onorat soția cu acest cadou atent ales.

„Setezi standarde înalte pentru toți soții din lume”, a scris un utilizator de Instagram la postarea lui Zuckerberg.

„Eram literalmente pe cale să cumpăr același lucru pentru soția mea. Acum trebuie să mă reorientez”, a glumit un alt urmăritor de-al lui Mark Zuckerberg.

Tradiția de a sculpta femei, în special soții, era bazată pe idealul roman de „pietas” care sublinia datoria, loialitatea și devotamentul față de familie, zei și stat, potrivit Roman Empire Times.

Editor : Ana Petrescu

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Presa rusă de stat, interzisă pe Facebook, Instagram și WhatsApp. Anunțul Meta

Ronaldo are un miliard de abonaţi pe reţelele sociale

Între 14 şi 16 ani, vârsta minimă pentru utilizarea Facebook, Instagram şi TikTok. Țara care va adopta, anul acesta, proiectul de lege

Partenerul lui Trump, J.D. Vance, vrea să „desființeze” Google și alți giganți tech: „Sunt prea mari, prea puternici”

Partenerii noștri