Live

Marcel Ciolacu îi urează „tot binele” noului secretar general al NATO, Mark Rutte: „Aştept cu nerăbdare să lucrez cu el”

Data actualizării: Data publicării:
Marcel Ciolacu. Foto: Inquam Photos / George Călin

Premierul Marcel Ciolacu a transmis, marţi, un mesaj pentru noul secretar general al NATO, Mark Rutte, el afirmând că aşteaptă cu nerăbdare să lucreze cu acesta. Ciolacu i-a mulţumit şi fostului şef al NATO care şi-a încheiat mandatul, Jens Stoltenberg, pentru contribuţia sa inestimabilă la consolidarea Alianţei Nord Atlantice, în vremuri dificile.

Premierul Marcel Ciolacu a transmis într-un mesaj pe platforma X recunoştinţă faţă de Jen Stoltenberg, care şi-a încheiat mandatul la şefia NATO, pentru contribuţia sa inestimabilă la consolidarea Alianţei Nord Atlantice, în vremuri dificile şi pentru angajamentul său neclintit faţă de securitatea euro-atlantică, inclusiv a României şi a Flancului estic.

„Îi urez lui Mark Rutte, noul secretar general al NATO, tot binele şi aştept cu nerăbdare să lucrez cu el!”, mai spune premierul Ciolacu.

Fostul premier olandez Mark Rutte preia marţi conducerea NATO, în timp ce această alianţă de 32 de ţări occidentale se află în plină incertitudine cu o lună înainte de alegerile americane, relatează AFP.

 

Editor : C.L.B.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Un avion NATO a survolat mai multe ore Delta Dunării și Marea Neagră, în largul coastelor României

Mesajul lui Mark Rutte pentru Vladimir Putin, în prima zi la conducerea NATO: „Trebuie să-şi dea seama” că Alianța „nu va ceda”

România Viitorului în viziunea lui Marcel Ciolacu: investițiile și reindustrializarea, în centrul Planului pentru o Economie Puternică

Ce spune Kremlinul despre preluarea conducerii NATO de către Mark Rutte

Partenerii noștri