Live

Zbor de coșmar. Un avion al companiei Delta Airlines s-a depresurizat: ”Urechile oamenilor au sângerat”

Data publicării:
Avion al companiei Delta Airlines. Foto: Profimedia Images

Din nou probleme pentru un avion aflat în plin zbor. Pasagerii zborului Delta Air Lines 1203, un Boeing 737-900, au avut surpriza neplăcută de a ateriza înapoi în Salt Lake City la câteva minute după decolare, din cauza unei probleme de presurizare, relatează Le Figaro, preluat de News.ro. 

"Au început să ne doară foarte tare urechile. Toată lumea din jurul nostru îşi ţinea urechile. Urechile oamenilor au început să sângereze, nasurile lor au început să sângereze”, a declarat Jaci Purser, unul dintre pasageri, pentru CNN.  "Am auzit un pic de aer ieşind şi apoi a început să bubuie. Mi-am atins urechea şi am văzut sânge țâșnind".

Cel puţin zece persoane au avut nevoie de evaluare medicală sau de tratament, potrivit companiei aeriene. Nu au fost raportate răni grave.

"Le prezentăm scuze sincere clienţilor noştri pentru experienţa pe care au avut-o pe zborul 1203 la 15 septembrie”, a declarat un purtător de cuvânt al Delta. 

Pasagerii rămaşi au fost plasaţi la un alt zbor, iar tehnicienii Delta au rezolvat problema depresurizării cabinei, a precizat Delta. 

Într-un comunicat, Administraţia Federală a Aviaţiei din SUA a anunţat că a deschis o anchetă privind circumstanţele incidentului. Acesta este al doilea incident într-un interval scurt de timp pentru compania aeriană. La 10 septembrie, o aeronavă Delta Air Lines a lovit cu vârful aripii coada unei alte aeronave pe pista Aeroportului Internaţional Hartsfield-Jackson Atlanta.

Din mai 2024, nu mai puţin de paisprezece incidente în care a fost implicată Delta Air Lines au fost raportate Administraţiei Federale a Aviaţiei din SUA. Desigur, nu toate aceste incidente sunt imputabile companiei: în 2023, una dintre aeronavele sale a trebuit să se întoarcă din cauza diareei unui pasager.

 

Editor : M.C

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Putin ordonă să se termine avionul Baikal, dar există două probleme: nu există motor și este prea scump

Amenda pe care trebuie să o plătească pasagerul unui avion după ce a avut un comportament neadecvat la bord

Un pasager care a făcut scandal în avion a fost pus să plătească pentru combustibilul consumat, după ce zborul a aterizat de urgență

Două avioane s-au ciocnit pe aeroportul din Atlanta. Pasager: Am auzit bubuituri puternice

Partenerii noștri