Live

Un pasager care a făcut scandal în avion a fost pus să plătească pentru combustibilul consumat, după ce zborul a aterizat de urgență

Data actualizării: Data publicării:
Pasagerul a pledat vinovat la o acuzație de comportament turbulent. Foto: Profimedia

Un pasager care a avut un comportament turbulent în timpul unui zbor a primit o formă neobișnuită de pedeapsă - trebuie să ramburseze companiei aeriene costul combustibilului irosit, scrie CNN.

Potrivit poliției federale australiene, un bărbat în vârstă de 32 de ani din Australia de Vest a fost turbulent în timpul unui zbor de la Perth la Sydney. Ca urmare, avionul a trebuit să facă cale întoarsă și să se întoarcă la Perth, ceea ce a însemnat că pilotul a fost nevoit să arunce niște combustibil pentru a ateriza, conform procedurii.

Acum, pasagerul a fost obligat să plătească companiei aeriene suma de 8.630 AUD (5.806 USD) pentru a acoperi costul combustibilului irosit. Instanța din Perth l-a amendat, de asemenea, cu 6.055 de dolari, ceea ce înseamnă că „distracția” l-a costat de câteva ori prețul biletului.

„Acest incident ar trebui să servească drept avertisment că un comportament infracțional la bord poate avea un cost ridicat pentru infractor”, a declarat lini aeriană. „Este mult mai simplu să respectați indicațiile personalului companiei aeriene decât să provocați probleme inutile, care pot sfârși prin a vă arde la buzunar.”

Nici bărbatul, nici compania aeriană nu au fost numite public și nici nu s-a specificat exact ce a făcut pentru a primi o sancțiune atât de grea.

Pasagerul a pledat vinovat la o acuzație de comportament turbulent pe o aeronavă și la o acuzație de nerespectare a instrucțiunilor de siguranță.

Istoria zborurilor ne spune că cea mai mare sancțiune individuală aplicată vreodată, 40.823 de dolari, a fost aplicată unui călător care și-a adus propriul alcool la bord, era în stare de ebrietate, a încercat să fumeze marijuana în toaletă și a agresat sexual un însoțitor de bord - toate într-un singur zbor.

 

Editor : S.S.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Zbor de coșmar. Un avion al companiei Delta Airlines s-a depresurizat: ”Urechile oamenilor au sângerat”

Creatorul unei aplicații de comunicare folosite de grupări infracționale din Orientul Mijlociu a fost arestat de poliția australiană

Putin ordonă să se termine avionul Baikal, dar există două probleme: nu există motor și este prea scump

Un cuplu acuzat că a ucis o adolescentă ca să îi fure bebelușul a fost achitat. Explicațiile judecătoarei care a luat decizia

Partenerii noștri