Live

Un fost miliardar mărturisește că a rămas fără bani și a trebuit să vândă aproape tot. „Nu mai am mare lucru”

Data publicării:
Fostul miliardar John Foley. Foto: Profimedia

Fostul miliardar John Foley vorbește despre dificultățile financiare cu care se confruntă de când a demisionat din funcția de CEO al companiei de echipamente de fitness Peloton. El a spus că a fost nevoit să-și vândă casa, pentru că a rămas fără bani, relatează Business Insider.

Foley este unul dintre antreprenorii care au fondat Peloton în 2012. El a fost la conducerea companiei timp de un deceniu.

„La un moment dat aveam mulți bani pe hârtie. Nu în bancă, din păcate. Mi-am pierdut toți banii. A trebuit să vând aproape totul”, a spus el pentru New York Times.

Foley a fost la un moment dat miliardar, deoarece compania sa, care produce biciclete de fitness și benzi de alergare, a avut o creștere fulminantă în timpul pandemiei de Covid-19. Dar compania a supraestimat cererea de echipamente, care a scăzut după ce restricțiile au fost ridicate, sălile de sport s-au redeschis și oamenii au început din nou să iasă din case pentru a face sport.

Foley și-a vândut casa din Manhattan și o proprietate din East Hampton după ce a demisionat.

„Familia mea a reacționat bine. Soția mea mă susține. Probabil că e mai bine și pentru copiii mei, pentru că ducem o viață normală”, spune el.

După ce a plecat de la Peloton, a înființat o companie de covoare, numită Ernesta, împreună cu doi cfondatori ai Peloton, Hisao Kushi și Yony Feng.

„Muncesc din greu și încerc să câștig din nou bani, pentru că nu mai am mare lucru. Sunt dornic și umil”, a spus el.

Peloton a mai avut un CEO, Barry McCarthy, și are în prezent doi directori interimari. Compania face eforturi de redresare printr-o scădere majoră a stocurilor și prin mai multe runde de concedieri.

Editor : M.B.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

O celebritate a venit în România și a trăit ceva despre care doar auzise: ”O nebunie! M-am așezat și m-am întrebat ‘Ce-a fost asta?’”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Misiunea Polaris Dawn a SpaceX, care urmează să marcheze prima ieşire privată în spațiu, a fost din nou amânată. Care este motivul

Scafandrii au recuperat trupul fiicei lui Mike Lynch, Hannah, ultima dispărută în naufragiul „Bayesian” în largul coastei Siciliei

Un miliardar va conduce o misiune spațială fără precedent menită să testeze limitele tehnologiei. Unde va ajunge echipajul Polaris Dawn

Coincidenţă bizară. Un fost colaborator al lui Mike Lynch, miliardarul dispărut după scufundarea iahtului său, a murit într-un accident

Partenerii noștri