Live

Război în Ucraina: mai multe persoane au fost rănite în urma unor atacuri aeriene ruse asupra Harkiv

Data actualizării: Data publicării:
atacul ruților asupra regiunii Harkiv s-a soldat cu mai mulți răniți și cu pagube materiale

Mai multe persoane au fost rănite în cursul nopţii în urma atacurilor aeriene în valuri ale Rusiei asupra regiunii Harkiv din nord-estul Ucrainei, au declarat luni dimineaţă oficiali militari ucraineni, potrivit Reuters.

Două persoane au fost spitalizate, după ce Rusia a lovit oraşul Harkiv - centrul administrativ al regiunii Harkiv - cu bombe ghidate cu precizie şi a avariat mai multe clădiri rezidenţiale, a declarat primarul oraşului, Ihor Terekhov, scrie News.ro.

Au existat mai multe atacuri asupra oraşului mai târziu în noapte, a declarat Terekhov pe canalul de mesagerie Telegram, atacurile avariind parţial mai multe clădiri.

Alte patru persoane au suferit diverse răni în regiunea Harkiv mai târziu în noapte, după ce Rusia a lansat mai multe atacuri, a declarat guvernatorul regional Oleh Syniehubov pe Telegram.

Într-un atac asupra oraşului Chuhuiv, o clădire rezidenţială a fost avariată, a declarat Syniehubov. El a adăugat că nu au existat răniţi în acest atac.

Editor : B.E.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Armata lui Putin susține că a mai cucerit o localitate în estul Ucrainei. Trupele ruse, tot mai aproape de orașul strategic Pokrovsk

Momentul în care o rachetă antitanc TOW pleacă din aruncătorul unui IFV Bradley: imagini filmate de soldații ucraineni ai Brigăzii 47

„Americanul liniștit”, spionul rușilor în Ucraina, a fost extras cu succes din estul țării, anunță presa de la Moscova

Când vor intra trupele nord-coreene în luptă. Anunțul lui Volodimir Zelenski

Partenerii noștri