Live

O româncă, vedetă pe OnlyFans, este acuzată de evaziune în Italia. Datorează Fiscului 1,5 milioane de euro

Data actualizării: Data publicării:
O româncă de 29 de ani, considerată de italieni regina rețele de socializare pentru adulți OnlyFans, este acuzată de evaziune. Foto: Instagram

O româncă de 29 de ani, considerată de italieni regina rețele de socializare pentru adulți OnlyFans, este acuzată de evaziune. 1,5 milioane de euro ar fi păstrat în conturi românca, deși îi datora drept taxe.

Deși are mii de abonați online și peste un milion și jumătate de urmăritori pe rețelele de socializare, tânăra declara la Fiscul italian venituri de doar câteva zeci de mii de euro anual.

Inspectorii au început să o urmărească cu atenție, mai ales că nu era deloc discretă. A apărut în mai multe show-uri televizate din Italia și era o prezență obișnuită la evenimentele mondene. Chiar și pe internet, se afișa în locuri luxoase și cu mașini dintre cele mai scumpe.

Când a început să fie luată la întrebări de Agenția de Finanțe, tânăra și-a mutat rezidența peste hotare, în Elveția, dar nu a reușit să păcălească vigilența inspectorilor fiscali.

Tânăra este acuzată că s-a sustras de la plata a 1,5 milioane de euro pe care i-ar fi datorat drept taxe. Românca spune că va contesta decizia.

Editor : A.P.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Răsturnare de situație! Anunțul unui neurochirurg, după ”prima apariție publică” a lui Michael Schumacher: ”Nu e posibil”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Scene incredibile în Italia. Un bărbat a încercat să fure mașina unei șoferițe care era blocată în trafic. Cum a reușit să scape femeia

Procurorii italieni acuză două firme că au furnizat piese defecte pentru avioane Boeing

Un avion Ryanair a luat foc înainte de decolarea de pe un aeroport din Italia

Îngrijorări privind transformarea iliberală a Italiei, pe modelul Ungariei, după măsurile privind „securitatea” ale Giorgiei Meloni

Partenerii noștri