Live

Video&Foto Tineri care au participat la jafuri în grup în Los Angeles au fost arestați pentru că părinții lor au văzut imaginile și i-au denunțat

Data actualizării: Data publicării:
Jafuri în masă din mai multe magazine din Los Angeles. Foto: LAPD

Poliția din Los Angeles a făcut mai multe arestări în legătură cu jafurile în masă din mai multe magazine din Los Angeles, după ce părinții unora dintre autori și-au văzut copiii în imaginile de pe camerele de supraveghere publicate de polițiști și i-au denunțat, relatează CBS News.

În perioada 12 iulie-20 septembrie au avut loc 14 jafuri în 10 magazine ale rețelei 7-Eleven. De fiecare dată, autorii, cei mai mulți adolescenți, s-au dus la magazine cu bicicletele și au furat articole, au deteriorat bunuri și a plecat fără să plătească, potrivit poliției.

Grupurile erau formate de obicei de 20-40 de „bărbați tineri”, a spus poliția. Martorii au spus că s-au temut pentru siguranța lor în timpul jafurilor și că unii dintre suspecți i-au împins fizic, deși nu au fost raportați răniți în urma incidentelor.

Imaginile de pe camerele de supraveghere făcute publice de poliție au dus la identificarea mai multor suspecți. Unii dintre băieți au fost predați la poliție chiar de către părinții lor. Tinerii au fost acuzați de furt.

Editor : M.B.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Cine s-ar afla în spatele operațiunii prin care au fost furate datele a 65.000 de polițiști olandezi

Banane cu cocaină și mesaje criptate. Cum a fost prins „adevăratul Tony Soprano”, unul dintre cei mai mari traficanți de droguri din UK

Eurostat: Românii stau cu părinții până la 28 de ani. Cum explică specialiștii amânarea traiului pe cont propriu

Trump spune că o zi de violențe ale poliției ar pune capăt criminalității din Statele Unite

Partenerii noștri