Live

Femeie condamnată la 9 ani de închisoare, după ce a furat aripioare de pui în valoare de 1,5 milioane de dolari destinate elevilor

Data publicării:
Foto: Shutterstock

O femeie, oficial în cadrul districtului școlar din Chicago, a fost condamnată la nouă ani de închisoare după ce a pledat vinovată că a furat aripioare de pui în valoare de 1,5 milioane de dolari, relatează The Guardian.

Vera Liddell, director al serviciului de alimentație pentru Harvey School din Districtul 152, de lângă Chicago, a furat cantitatea uriașă de preparate fast-food în timpul pandemiei, și imediat după aceasta. Aripioarele erau destinate copiilor care însă începuseră să învețe de la distanță, informează o sursă din presa locală.

În total, Liddell, în vârstă de 68 de ani, a comandat peste 11.000 de cutii de aripioare de la furnizorul de alimente a districtului școlar, apoi a preluat comanda ea însăși într-o dubă de marfă. Documentele legale depuse ca parte a cazului au numit schema o „fraudă masivă”. Totul a durat din iulie 2020 până în februarie 2022.

Furtul a fost descoperit în timpul unui audit de rutină, când s-a constatat că toate costurile anuale ale serviciului alimentar erau cu 300.000 de dolari peste buget, doar la jumătatea anului școlar, potrivit postului local de televiziune.

Editor : Liviu Cojan

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

O celebritate a venit în România și a trăit ceva despre care doar auzise: ”O nebunie! M-am așezat și m-am întrebat ‘Ce-a fost asta?’”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Doi bărbați din Prahova, care aveau ordine de protecție unul împotriva celuilalt, au fost prinși la furat împreună

Ministrului britanic pentru Combaterea infracţionalităţii i s-a furat poșeta în timpul unei ședințe care analiza problema furturilor

Șase copii din Prahova au furat o mașină și au condus-o pe rând, provocând un accident

Efectele pandemiei asupra adolescenților, descoperite într-un nou studiu. Cum le-a fost afectat creierul

Partenerii noștri