Live

Băsescu, despre declarațiile lui Trump cu dezinfectanții: „Să-mi fi dat D-zeu un așa candidat, nici n-aș mai fi venit la dezbateri!”

Data publicării:
Traian Băsescu Foto: captură TV

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, este amuzat de declarația lui Donald Trump, care se întreba retoric zilele trecute dacă nu cumva s-ar putea injecta dezinfectant în corpul bolnavilor de Covid-19. Traian Băsescu pune această zicere a liderului american pe seama presiunii generate de campania electorală din Statele Unite și spune că liderul de la Casa Albă s-a vulnerabilizat.

„În campanii, există riscul la unii, n-ar fi primul caz pe care-l văd, să-și piardă controlul. Nu cred că un om care se autocontrolează poate să dea asemenea sfaturi. Eu cred că a fost un moment în care președintele Trump, datorită tensiunii generate de campanie, și-a pierdut controlul. Va plăti scump aceste sfaturi!”, a declarat duminică seara, la Digi24, Traian Băsescu.

„Să-mi fi dat Dumnezeu un candidat care să spună asemenea prostii în cele două campanii ale mele, nici n-aș fi mai venit la dezbateri! Nu-mi mai trebuia nimic!” - a continuat râzând fostul președinte.

„Da, e o vulnerabilitate, (Donald Trump - n.r..) și-a creat o vulnerabilitate majoră”, a conchis fostul șef al statului.

Oficiali medicali din New York au anunţat că în primele ore după declarațiile lui Donald Trump, s-au confruntat cu o creștere a cazurilor de intoxicații cu dezinfectanţi.

În Statele Unite au loc alegeri prezidențiale la începutul lunii noiembrie, iar Donald Trump candidează pentru un nou mandat, avându-l drept contracandidat din partea democraților pe fostul vicepreședinte Joe Biden.

Editor: Luana Păvălucă

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Ce a scris presa din Kosovo, după ce au apărut imaginile cu vestiarul României la finalul meciului de la Prishtina

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Fostul vicepreședinte republican Dick Cheney va vota pentru Kamala Harris

Dezbaterea televizată Kamala Harris - Donald Trump: "O luptă de cuțite într-o cabină telefonică". Ce spun ultimele sondaje

Serialul South Park nu va reveni până după alegeri, iar vina îi aparține lui Donald Trump

De ce continuă SUA să urmărească mirajul unui acord Israel-Hamas. Istoria ne arată un eșec repetat, dar America nu poate renunța

Partenerii noștri